Ο ΝΕΟΣ ''ΣΤΑΛΙΝ'' ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ! Βίντεο


   Ο μοιραίος, άθεος, άπατρις και μνημονιακός Πρωθυπουργός των Πρεσπών, κήρυξε σήμερα μέσα από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικές ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την "Θρησκευτική Ουδετερότητα του Ελληνικού Κράτους", στα πλαίσια της μεθοδικά προετοιμαζόμενης Αναθεώρησης του Συντάγματος, για να ξεριζωθεί και εκεί ό,τι Ορθόδοξο και Ελληνικό έχει απομείνει, που εμποδίζει τους μέσα και έξω "λύκους" από το ανθελληνικό και αντιχριστιανικό έργο τους!


ΤΣΙΠΡΑΣ (30-10-2018): «Επιτρέψτε μου τώρα να περάσω σε ένα από τα κεντρικά θέματα που οφείλει να θίξει η Συνταγματική Αναθεώρηση. Και αυτό είναι το θέμα των σχέσεων Εκκλησίας και Κράτους.

  Νομίζω ότι η Πολιτεία, ο πολιτικός κόσμος, η Εκκλησία, οι πολίτες αλλά και οι πιστοί, έχουν σήμερα την ωριμότητα, την σωφροσύνη κι ευαισθησία να αποδεχτούν τον αναγκαίο εξορθολογισμό των σχέσεων αυτών. 

 Και έχω την εκτίμηση ότι και εδώ διαμορφώνονται ευρείες συναινέσεις ώστε να περάσουμε σε μια νέα εποχή στις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας. Διότι ούτε η Εκκλησία ούτε η Πολιτεία θέλουν τον εναγκαλισμό τους, εντός ενός θεσμικού πλαισίου, που δημιουργεί σύγχυση για τα όρια και τους ρόλους τους. Έχει έρθει λοιπόν ο καιρός ώστε να κατοχυρωθεί ρητά στο Σύνταγμα η θρησκευτική ουδετερότητα του ελληνικού κράτους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται κανονιστικά και πρακτικά"!



ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ
   Μετά το Προσύμφωνο των Πρεσπών και την μανιασμένη προσπάθεια παράδοσης του Ονόματος της Μακεδονίας, του πιο μεγάλου, δοξασμένου, λαμπρού και μαρτυρικού συνάμα κομματιού της ελληνικής ιστορίας και κληρονομιάς, ο Τσίπρας ετοιμάζει - όπως από καιρό τονίζουμε και υπογραμμίζουμε στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη (δείτε εδώ) - την Σταύρωση της Ορθοδοξίας και τον μεγάλο Συνταγματικά πλέον Κατοχυρωμένο Διωγμό της!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ"
  Η άθεη και ανθελληνική Κυβέρνηση, με τη "θρησκευτική ουδετερότητα", επιχειρεί να "δολοφονήσει" την Ορθοδοξία και μαζί της την Εθνική Παιδεία και Ιστορία μας, καθώς Ορθοδοξία και Ελληνισμός είναι απολύτως ταυτισμένα και αδιαχώρητα επί δύο ολόκληρες χιλιετίες!

  "Θρησκευτική ουδετερότητα" λοιπόν σε ένα Ορθόδοξο Κράτος, δεν είναι παρά το άλλο όνομα του "Διωγμού", όπως αυτός πραγματοποιήθηκε από όλους επίδοξους "Τσίπρες", σε άλλους Ορθόδοξους λαούς, π.χ. στη Ρωσία από τον Στάλιν, με δεκάδες εκατομμύρια θύματα!

  Πρακτικά λοιπόν "Θρησκευτική Ουδετερότητα του Ελληνικού Κράτους" σημαίνει:

1. Κατάργηση της προμετωπίδας του Συντάγματος με την επίκληση της Αγίας Τριάδας, την οποία είχε βάλει ευσεβώς εκεί, με την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη 1843 μ.Χ., ο ίδιος ο Μακρυγιάννης!

2. Κατάργηση του Σταυρού από τους κοντούς (κοντάρια - ιστούς) των Σημαιών!

3. Μελλοντική κατάργηση του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία και άρα της ίδια της Σημαίας, η οποία είναι απεικόνιση του θαύματος της εμφανίσεως στον Άγιο και Μέγα Κωνσταντίνο, λευκού σταυρού στον γαλάζιο ουρανό (εν τούτω Νίκα), πριν την κρίσιμη μάχη προ της Ρώμης στις 27 Οκτωβρίου 312 μ.Χ. (εορτή ελληνικής σημαίας). Η κατάργηση αυτή θα γίνει μετά από ατέλειωτες προσφυγές άθεων και αντιχριστιανικών κύκλων σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια, για παραβίαση δήθεν του νέου Συντάγματος που δεν θα επιτρέπει θρησκευτικά σύμβολα μέσα σε κρατικά σύμβολα, κτίρια, κλπ.

4. Κατάργηση του εθνοσήμου που φέρει τον σταυρό από την σφραγίδα και τα έγγραφα του κράτους και τα πηλίκια των αξιωματικών και στρατιωτών της Ελλάδας! Μετά από σωρεία προσχεδιασμένων προσφυγών...

5. Κατάργηση της Προσευχής στα Σχολεία

6. Κατάργηση του Αγιασμού στα Σχολεία, τη Βουλή και τις δημόσιες υπηρεσίες και έργα

7. Κατάργηση του Σταυρού και των Εικόνων από τα Σχολεία και όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες

8. Πλήρης κατάργηση των Ορθοδόξων Θρησκευτικών από τα Σχολεία

9. Απαγόρευση ποιημάτων και θεατρικών έργων με θρησκευτικό περιεχόμενο στα σχολεία (θα απαγορευτούν τα περισσότερα ποιήματα για την 25η Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό και άλλα)

10. Κατάργηση της Εορτής των Χριστουγέννων από τα Σχολεία

11. Απαγόρευση των Εκκλησιασμών στα Σχολεία

12. Απαγόρευση σε Εκπαιδευτικούς και Δημοσίους Υπαλλήλους να μιλούν για Χριστό και Ορθοδοξία σε παιδιά και πολίτες, με ποινή απόλυσης

13. Ποινικοποίηση οποιασδήποτε ομιλίας και εκδήλωσης φρονημάτων για Χριστό και Ορθοδοξία σε Δημοσίους Υπαλλήλους, η οποία θα θεωρείται "προσηλυτισμός" και παραβίαση του ...Συντάγματος!

14. Απαγόρευση σταυρού και κομποσχοινιού σε Δημοσίους Υπαλλήλους

15. Κατάργηση της Μισθοδοσίας του Κλήρου (Αρχιερέων και Ιερέων), που έχει θεσμοθετηθεί ανταποδοτικά, για την απαλλοτρίωση επί τρεις φορές της εκκλησιαστικής περιουσίας από το κράτος.

16. Κατάργηση μετάδοσης Ακολουθιών και Εορτών της Ορθοδόξου Εκκλησίας από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης

17. Εξοντωτική φορολόγηση της Εκκλησίας και των Μοναστηριών για την πλήρη αποδυνάμωση και αφανισμό τους. Εκκλησίες, Ναοί και Μοναστήρια θα βγαίνουν στο σφυρί, για να πληρωθούν φόροι και "χρέη", όπως έκανε η μισελληνική Αντιβασιλεία του Όθωνα για να διαλύσει την Ορθοδοξία, αναγκάζοντας σε Επανάσταση τον Μακρυγιάννη!

18. Υποχρεωτική τέλεση Πολιτικού "Γάμου" από όλους, καθώς ο θρησκευτικός δεν θα αναγνωρίζεται από την άθεη Πολιτεία!

15. Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου σε Πολιτεία και Στράτευμα

19. Απόλυτος διαχωρισμός των Εθνικών Εορτών από την προσφορά της Εκκλησίας. Π.χ. στις εθνικές εορτές δεν θα τελούνται δοξολογίες με συμμετοχή των κρατικών αρχών. Ο επίσημος εορτασμός δεν θα περιλαμβάνει το θρησκευτικό μέρος, ούτε καν τις επιμνημόσυνες δεήσεις για την ανάπαυση των ηρώων! Η 25η Μαρτίου θα αποθρησκευτικοποιηθεί πλήρως και θα διαχωριστεί από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, όπως και η 28η Οκτωβρίου από τον τιμητικό προς την Θεοτόκο εορτασμό της Αγίας Σκέπης της προς τον στρατό και τον λαό μας...

20. Πλήρης αλλαγή, διαστρέβλωση και παραμόρφωση των βιβλίων Ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες, για την παντελή αφαίρεση κάθε αναφοράς σε Ορθοδοξία, Εκκλησία και Ιεράρχες, Κρυφό Σχολειό, Αγία Λαύρα και τίμιο ράσο, στην διάσωση και αναγέννηση του ελληνικού έθνους!

21. Πλήρης αντικατάσταση των Αστυνομικών Ταυτοτήτων με Ταυτότητες "θρησκευτικής ουδετερότητας" με άθλιο τσιπ(ρα)...

  Όλα αυτά όμως συνιστούν κανονικό Διωγμό της Ορθοδοξίας από το νεοσταλινικό Κράτος, που θα οδηγήσει σε εφιαλτικές μέρες τον Ελληνισμό, σε νέες συμφορές και κατοχές, σε αληθινό σκοταδισμό, άθεο μεσαίωνα, που θα μετατρέψει σε Σιβηρία την πατρίδα μας, η οποία δεν θα βγάζει πια από τα Σχολεία Ελληνόπουλα, αλλά "Γενίτσαρους", μικρούς "Στάλιν" και "Τσίπρες" διψασμένους για καταστροφή και διάλυση!

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
   Και για όλα αυτά είχε μιλήσει προφητικά ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος το 2000...


ΝΕΑ "ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ"
   Επειδή λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, διότι και οι Βουλευτές που θα εγκρίνουν την Αντιχριστιανική και Ανθελληνική αυτή Συνταγματική Αναθεώρηση υπάρχουν και φαίνεται πως θα υπάρξουν και στην επόμενη Βουλή, τίθεται πλέον θέμα Εθνικής Επιβίωσης!

   Για τον εξαιρετικά αυτό σημαντικό λόγο, νομίζουμε πως επιβάλλεται πλέον το Γένος να προσέλθει σε μια νέα Σύναξη της Βοστίτσας (Αίγιο), όπως εκείνη που έγινε προεπαναστατικά το 1821 και οδήγησε τελικά, με την επιμονή του φλογερού Παπαφλέσσα, στη σωτήρια εθνική Επανάσταση υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, κατά των Τούρκων κατακτητών!

   Στη νέα ιστορική Συνέλευση - Σύναξη της Βοστίτσας, οφείλουν να προσέλθουν άμεσα όλοι οι Εκκλησιαστικοί Ιεράρχες, Ιερείς και Ηγούμενοι Μοναστηριών, διάφορες προσωπικότητες (Στρατιωτικοί ε.α., Δικαστικοί, Πανεπιστημιακοί, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες κ.α.) οι ανεξάρτητοι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές, Δήμαρχοι και όλες οι υγιείς Πολιτικές Δυνάμεις (πλην Χρυσής και Κόκκινης Αυγής) και μικρά κόμματα εντός ή εκτός Κοινοβουλίου, από όλους τους χώρους και από "δεξιά" αλλά και "αριστερά", που σέβονται την Ορθόδοξη θρησκευτικότητα, κληρονομιά και παράδοση του λαού μας και είναι ευγνώμονες στα τίμια ράσα του ΄21, του Μακεδονικού Αγώνα και τόσων άλλων εθνικών στιγμών και αγώνων, αλλά σέβονται και υπερασπίζονται επίσης την μοναδικότητα και ελληνικότητα της Μακεδονίας και του ονόματός μας!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
   Ελληνίδες και Έλληνες
τίθεται πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης! Μας στοχεύουν τώρα πια στην καρδιά! Στον Χριστό, για να αφανίσουν πλήρως την δοξασμένη Ελλάδα που μας έδωσε η ασύλληπτη Θεία Πρόνοιά Του! 

  Οφείλουμε λοιπόν όλες τις σκόρπιες δυνάμεις και προσπάθειες, όλα τα "ρυάκια", να τα ενώσουμε αδελφικά σε ένα μεγάλο ελληνικό ορμητικό ποτάμι, που στο τέλος θα γίνει θάλασσα και θα πλημμυρίσει χαμόγελο και ελπίδα την τυραννισμένη πατρίδα και τον λαό μας!

  Οφείλουμε ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ πια, για μέγιστους εθνικούς λόγους, από "δεξιά και αριστερά", σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, που θα κερδίσει θριαμβευτική Αυτοδυναμία 180 Βουλευτών στις Εκλογές και θα θωρακίσει μια για πάντα το Σύνταγμα από τα "τρωκτικά" που απειλούν να το μαγαρίσουν, ενώ έτσι θα ακυρώσει πανηγυρικά και τη Συμφωνία των Πρεσπών!

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, κάνει πρώτο το δημόσιο, εθνικό κάλεσμα προς όλες τις υγιείς δυνάμεις και προσωπικότητες του τόπου και δίνει πρώτο το παράδειγμα ενότητας του Ελληνισμού, με μερικές ενδεικτικές βασικές αρχές:

 1. Διαφύλαξη και βελτίωση του Συντάγματος με κατοχύρωση των ιερών και οσίων μας και αναγνώριση του εθναρχικού και μητρικού ρόλου της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας

2. Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και αφαίρεση Ιθαγένειας σε όσους πρωταγωνίστησαν σε αυτήν ή θα τολμήσουν να την ψηφίσουν στη Βουλή

3. Σιδηρά προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς και "κόκκινα" δάνεια

4. Αμυντική θωράκιση της Ελλάδας με την σύγχρονη τεχνολογία και ανάπτυξη της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας

5. Αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου

6. Ισχυρά κίνητρα για εγκατάσταση και λειτουργία δυναμικής πράσινης αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως και βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας, στην Ελλάδα

7. Μείωση φορολογίας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

8. Μείωση ανεργίας

9. Ακώλυτη Πανεπιστημιακή λειτουργία με 24ωρη φύλαξη φοιτητών, κτιρίων και εγκαταστάσεων

10. Αμετάκλητη και αμετακίνητη διεκδίκηση των Γερμανικών Επανορθώσεων και Αποζημιώσεων και συνάρτησή τους με σημερινές μνημονιακές "οφειλές" της Ελλάδας προς τη Γερμανία

10. Πλήρης νομική και δικαστική διερεύνηση της νομιμότητας των Μνημονίων και των όρων τους

12. Αλλαγή του νόμου "αποφυλακίσεων" και "αδειών" επικίνδυνων κακοποιών - εγκληματιών και τρομοκρατών

11. Διαχείριση προσφύγων και μεταναστών με βάση τα εθνικά συμφέροντα, αλλά και την αρχή της Ομοθρησκευτικότητας (ώστε κάθε χώρα να φιλοξενεί ομόθρησκους με αυτή πραγματικούς πρόσφυγες π.χ. όταν έχει 95% Ορθόδοξο πληθυσμό, θα φιλοξενεί κατά 95% Ορθόδοξους Πρόσφυγες, ενώ όταν έχει 50% μουσουλμανικό πληθυσμό, θα φιλοξενεί κατά 50% μουσουλμάνους Πρόσφυγες, για να μπορεί να τους εντάξει ομαλά και σωστά στις δομές και την κοινωνία της), καθώς και την αρχή της Πληθυσμιακής Αναλογικότητας (ώστε το συνολικό ποσοστό προσφύγων που θα φιλοξενεί κάθε χώρα, να μην υπερβαίνει π.χ. το 0,5% του συνολικού πληθυσμού της) και με την παράλληλη δημιουργία από Ε.Ε. ΝΑΤΟ και ΟΗΕ "Προστατευμένων Ζωνών Προσφύγων" σε κάθε Ήπειρο (ώστε οι πρόσφυγες κάθε ηπείρου να παραμένουν στην ήπειρό τους, με πλήρη εξασφάλιση της ζωής και διαβίωσής τους στις Ζώνες αυτές, μέχρι της αποκαταστάσεως των συνθηκών επιστροφής στις εστίες τους - Τα αιτήματα Ασύλου θα κατατίθενται στις Ζώνες και θα προωθούνται προς την χώρα αίτησης για προσεκτική εξέταση)

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Για την άμεση συγκρότηση της νέας "Σύναξης της Βοστίτσας" και του μεγάλου εθνικού και κοινωνικού ενωτικού πολιτικού φορέα, με συμμετοχή κλήρου, λαού, αποστράτων και υγειών πολιτικών δυνάμεων, τάσεων και προσωπικοτήτων από ολόκληρο τον Ελληνισμό και όλους τους χώρους, επικοινωνείστε μαζί μας στο makedonikokomma@gmail.com 

   Όλοι ενωμένοι για την Ελλάδα! Ή τώρα ή ποτέ!

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr