ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ'' ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ'' ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!   Σε μεγάλη πρόκληση κατά του Ελληνισμού προχώρησαν φιλοσκοπιανοί κατά το 3ο Συνέδριο του "Ουράνιου Τόξου" στο Ξινό Νερό Φλώρινας την Κυριακή 11-11-2018, εκμεταλλευόμενοι την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών!


   Συγκεκριμένα ζήτησαν, όπως φαίνεται και στις προκλητικές αφίσες που τοποθέτησαν:

1. Εισαγωγή της "Μακεδονικής" Γλώσσα στα Δημόσια Σχολεία της Ελλάδας!

2. Αναγνώριση "Μακεδονικής" Μειονότητας  μέσα στην Ελλάδα!

 Οι προκλήσεις αυτές διατυπώνονται πλέον ωμά και ανεμπόδιστα, με "καμάρι και περηφάνια", καθώς υπάρχει η εγκληματική Συμφωνία (προσύμφωνο) των Πρεσπών, που έχει προσδώσει απίστευτο θράσος σε μια χούφτα πλανεμένα "απομεινάρια" της Τιτοϊκής και Βουλγαρικής προπαγάνδας!


Α.  Ως γνωστόν με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζει εγκληματικά ύπαρξη "Μακεδονικής" Γλώσσας! Επομένως  - κατά τους φιλοσκοπιανούς - εφόσον αναγνωρίζει η "Ελλάδα" "Μακεδονική" Γλώσσα, οφείλει και να την βάλει και σε κατά τόπους Ελληνικά Κρατικά Σχολεία! Για να διδαχθεί στους δήθεν εθνικά "Μακεδόνες" της Ελλάδας, που οι εκπρόσωποί τους δεν συμπληρώνουν - όπως φαίνεται και στη φωτογραφία - ούτε λεωφορείο... Αυτό όμως, το πλήθος, δεν έχει να κάνει με τις νομικές δυνατότητες που δίνονται στην προπαγάνδα τους χάρη στη Συμφωνία των Πρεσπών, που τους "οπλίζει" ηθικά και νομικά!

 Μην ξεχνάμε δε, πως εκτός Ελλάδος υπάρχουν πολλοί και οργανωμένοι μάλιστα Σκοπιανοί, κυρίως σε Καναδά και Αυστραλία, που υποστηρίζουν πως είναι "Μακεδόνες" του Αιγαίου και θα ζητήσουν τα "ρέστα", χάρη πάντα στη Συμφωνία των Πρεσπών...


Β.  Με τη Συμφωνία των Πρεσπών επίσης, αναγνωρίζεται όχι μόνο "Μακεδονική" εθνικότητα, αλλά και "Μακεδονική" Εθνότητα - Ταυτότητα - Έθνος από την ίδια την "Ελλάδα"! Επομένως και εδώ οι φιλοσκοπιανοί πανηγυρίζουν, καθώς θα μπορούν τους να διεκδικήσουν αναγνώριση "Μακεδονικής" (εθνικής) μειονότητας μέσα στην Ελλάδα!

 Τώρα λοιπόν, μπορεί και ο πιο ανίδεος να καταλάβει τι ΕΓΚΛΗΜΑ συντελέστηκε στις Πρέσπες και πλησιάζει να ολοκληρωθεί μέσα στην Ελληνική Βουλή, με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποταμιού και ανεξάρτητων...

   Και επίσης, μπορούν πια να καταλάβουν όλοι, πόσο σημαντικό και ΣΩΤΗΡΙΟ θα είναι και θα αποδειχθεί για το εθνικό μας θέμα, η ύπαρξη και εκλογή του αληθινού ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του Ελληνισμού, το οποίο ακριβώς με την ονομασία και την ελληνική ψυχή και ιστορία του, θα συντρίψει μέσα και έξω μια για πάντα την Σκοπιανική προπαγάνδα, αποδεικνύοντας καθημερινά στην πράξη και παντού, σε Βουλή, Ευρωβουλή, Ε.Ε., ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ξένα ΜΜΕ και Συνέδρια, ποιοι είναι οι Μακεδόνες και ποια είναι η Μακεδονία!

  Αυτός είναι ο μεγάλος εθνικός λόγος για τον οποίο υιοθετήσαμε αυτή την σωτήρια για την Μακεδονία ονομασία!

   Αυτός είναι ο εθνικός λόγος, για τον οποίο θα είναι πραγματικά αδικαιολόγητος, όποιος Έλληνας και Ελληνίδα δεν υπογράψει την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και δεν ενταχθεί σε μια επική εθνική μάχη, που παρακολουθεί από ψηλά ένας Μέγας Αλέξανδρος, ένας Βασίλειος, ένας Παύλος Μελάς και από την οποία εξαρτάται η σωτηρία ή ο μελλοντικός διαμελισμός της Ελλάδας μας!

  Γιατί τα πράγματα δεν αλλάζουν δυστυχώς μόνο με τα αναγκαία πάντα Συλλαλητήρια και τις φωνές. Χρειάζεται πολιτική οργάνωση όλων των Ελλήνων! Και αυτή είναι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της νέας, δυνατής Ελλάδας!

4 σχόλια:

 1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ...ΚΑΙ ΝΤΟΠΟΙΟΛΑΛΙΩΤΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡOΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ..ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΛΣΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΕ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΤΡΙΑ ΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 197Ο ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΝΑΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ 2ΟΟ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝ ΕΤΗ 1912 ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΟΒΡΙΟΤΙΤΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟ...ΟΒΡΑΙΩΝ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ...ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ...ΓΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΡΟΤΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 197Ο ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΘΑ ΡΙΧΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821,,ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΙΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΧΩΝΕΙ...ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΜΝΟ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΟΡΝΙΑ..

  ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.
  ..........................................................................
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ ΘΥΜΟΥΝΓΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.
  ...........................................................................
  ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΤΗΣ ΓΡΑΦΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...
  ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΕΚ ΣΛΑΟΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΚ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...

  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙ ΤΟ 199Ο ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΕΚ ΓΑΝΝΙΤΣΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ,ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

  ΕΞΩ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΟΙ.....ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.
  ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2Ο14 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΣΕΛΙΔΕΣ 212.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΣΤΙΧΟΙ,ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  XYVÄÄ HUOMENTTA KREIKKA.ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΑΔΑ..ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...
  XYVÄÄ HUOMENTTA SUOMI FINLAND...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΝΛΑΝΔΟΙ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
  ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ.

  EΞΩΦΥΛΟΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο13 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΑΑΧΕ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟ 1649...GENERAL GOUVERNEUR VON RAAHE GRAF PER BRAHE.

  ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΦΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

  ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΝΝΛΑΝΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΕΙ.
  ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΝΑΛΝΔΙΑ.

  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΤΟ 2ΟΟ8.2Ο1Ο ΚΑΙ 2Ο13...ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΝΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ..ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΚΤ ΝΚΟΛΑΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΟ ΡΟΒΑΝΙΕΡΙ...ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΑΡΦΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΕΚΚΟΣ...

  ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ 2Ο14 ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΩΜΝΕΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΚ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.XYVÄÄ HUOMENTTA SUOMI FINLAND.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ,ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ,ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΨΟΥΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ...ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ..

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΝΑΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΚΗ ΑΚΟΜΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΨΥΧΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

  ΣΤΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΘΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΔΕΚΤΗ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΥΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΑπάντησηΔιαγραφή

MACEDONIAN POLITICAL PARTY - Thessaloniki, Macedonia, Greece - MACEDONIA IS GREECE