ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ'' ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ'' ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!



   Σε μεγάλη πρόκληση κατά του Ελληνισμού προχώρησαν φιλοσκοπιανοί κατά το 3ο Συνέδριο του "Ουράνιου Τόξου" στο Ξινό Νερό Φλώρινας την Κυριακή 11-11-2018, εκμεταλλευόμενοι την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών!


   Συγκεκριμένα ζήτησαν, όπως φαίνεται και στις προκλητικές αφίσες που τοποθέτησαν:

1. Εισαγωγή της "Μακεδονικής" Γλώσσα στα Δημόσια Σχολεία της Ελλάδας!

2. Αναγνώριση "Μακεδονικής" Μειονότητας  μέσα στην Ελλάδα!

 Οι προκλήσεις αυτές διατυπώνονται πλέον ωμά και ανεμπόδιστα, με "καμάρι και περηφάνια", καθώς υπάρχει η εγκληματική Συμφωνία (προσύμφωνο) των Πρεσπών, που έχει προσδώσει απίστευτο θράσος σε μια χούφτα πλανεμένα "απομεινάρια" της Τιτοϊκής και Βουλγαρικής προπαγάνδας!


Α.  Ως γνωστόν με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζει εγκληματικά ύπαρξη "Μακεδονικής" Γλώσσας! Επομένως  - κατά τους φιλοσκοπιανούς - εφόσον αναγνωρίζει η "Ελλάδα" "Μακεδονική" Γλώσσα, οφείλει και να την βάλει και σε κατά τόπους Ελληνικά Κρατικά Σχολεία! Για να διδαχθεί στους δήθεν εθνικά "Μακεδόνες" της Ελλάδας, που οι εκπρόσωποί τους δεν συμπληρώνουν - όπως φαίνεται και στη φωτογραφία - ούτε λεωφορείο... Αυτό όμως, το πλήθος, δεν έχει να κάνει με τις νομικές δυνατότητες που δίνονται στην προπαγάνδα τους χάρη στη Συμφωνία των Πρεσπών, που τους "οπλίζει" ηθικά και νομικά!

 Μην ξεχνάμε δε, πως εκτός Ελλάδος υπάρχουν πολλοί και οργανωμένοι μάλιστα Σκοπιανοί, κυρίως σε Καναδά και Αυστραλία, που υποστηρίζουν πως είναι "Μακεδόνες" του Αιγαίου και θα ζητήσουν τα "ρέστα", χάρη πάντα στη Συμφωνία των Πρεσπών...


Β.  Με τη Συμφωνία των Πρεσπών επίσης, αναγνωρίζεται όχι μόνο "Μακεδονική" εθνικότητα, αλλά και "Μακεδονική" Εθνότητα - Ταυτότητα - Έθνος από την ίδια την "Ελλάδα"! Επομένως και εδώ οι φιλοσκοπιανοί πανηγυρίζουν, καθώς θα μπορούν τους να διεκδικήσουν αναγνώριση "Μακεδονικής" (εθνικής) μειονότητας μέσα στην Ελλάδα!

 Τώρα λοιπόν, μπορεί και ο πιο ανίδεος να καταλάβει τι ΕΓΚΛΗΜΑ συντελέστηκε στις Πρέσπες και πλησιάζει να ολοκληρωθεί μέσα στην Ελληνική Βουλή, με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποταμιού και ανεξάρτητων...

   Και επίσης, μπορούν πια να καταλάβουν όλοι, πόσο σημαντικό και ΣΩΤΗΡΙΟ θα είναι και θα αποδειχθεί για το εθνικό μας θέμα, η ύπαρξη και εκλογή του αληθινού ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του Ελληνισμού, το οποίο ακριβώς με την ονομασία και την ελληνική ψυχή και ιστορία του, θα συντρίψει μέσα και έξω μια για πάντα την Σκοπιανική προπαγάνδα, αποδεικνύοντας καθημερινά στην πράξη και παντού, σε Βουλή, Ευρωβουλή, Ε.Ε., ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ξένα ΜΜΕ και Συνέδρια, ποιοι είναι οι Μακεδόνες και ποια είναι η Μακεδονία!

  Αυτός είναι ο μεγάλος εθνικός λόγος για τον οποίο υιοθετήσαμε αυτή την σωτήρια για την Μακεδονία ονομασία!

   Αυτός είναι ο εθνικός λόγος, για τον οποίο θα είναι πραγματικά αδικαιολόγητος, όποιος Έλληνας και Ελληνίδα δεν υπογράψει την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και δεν ενταχθεί σε μια επική εθνική μάχη, που παρακολουθεί από ψηλά ένας Μέγας Αλέξανδρος, ένας Βασίλειος, ένας Παύλος Μελάς και από την οποία εξαρτάται η σωτηρία ή ο μελλοντικός διαμελισμός της Ελλάδας μας!

  Γιατί τα πράγματα δεν αλλάζουν δυστυχώς μόνο με τα αναγκαία πάντα Συλλαλητήρια και τις φωνές. Χρειάζεται πολιτική οργάνωση όλων των Ελλήνων! Και αυτή είναι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της νέας, δυνατής Ελλάδας!

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑΠΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΜΕΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΓΛΕΠΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΕΕΡΙΝΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΥΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΛΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΚΕΟΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΚΛΕΦΤΣ ΕΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩλΟΥΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.....ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΙΝΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr