''ΒΟΜΒΑ'' ΔΕΝΔΙΑ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ''ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''! Ντοκουμέντο


 Σε ομολογία - "βόμβα" προέβη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου (10-1-2019), λέγοντας, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, πως και η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχονται τη Σύνθετη Ονομασία και το "Βόρεια Μακεδονία" για τα Σκόπια!

 Ο πρώην Υπουργός, ομολόγησε επιτέλους δημόσια την αλήθεια, την οποία όμως επιμελώς έκρυβε μέχρι τώρα ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των αφελών!

 Υπενθυμίζουμε ότι "Σύνθετη Ονομασία" θα πει πως η ονομασία των Σκοπίων θα περιέχει το περήφανο ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Και αυτό είναι εθνική προδοσία! Είναι αυτό ακριβώς που κάνει και δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας Δημοκρατία της Βόρειας"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

  Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο, που πρέπει να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και παραιτήσεων μέσα στη ΝΔ:



ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
  Μετά την ειλικρινή αυτή ομολογία Δένδια, που ξεσκεπάζει μια για πάντα τη Νέα Δημοκρατία, απαιτούμε επιτέλους στο όνομα της Ελλάδας, όλοι αυτοί οι Βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, που διαφωνούν πραγματικά με τη Σύνθετη Ονομασία, όπως και όλοι οι προσκείμενοι Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, που διαμαρτύρονται και σωστά, κατά της Κυβέρνησης Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, να καταθέσουν εδώ και τώρα την κομματική παραίτησή τους και να φύγουν αμέσως από τη ΝΔ, η οποία δίνει επίσης το όνομα "Μακεδονία" στους πλαστογράφους! 

  Να τα "βροντήξουν" σαν έτοιμοι από καιρό, σαν αληθινοί Έλληνες, αν έχουν ψυχή και ανδρεία! Αν βάζουν επιτέλους την Ελλάδα πάνω από το κόμμα!

  Το οφείλουν στα παιδιά τους, στους προγόνους τους, στους τάφους! Το οφείλουν στον εαυτό τους και την Ιστορία!

Γιατί πώς ζητάνε από άλλους να παραιτηθούν και να σταματήσουν τον Τσίπρα, όταν οι ίδιοι δεν παραιτούνται εδώ και τώρα από το συνένοχο κόμμα τους; Όπως παλαιότερα ο Αντώνης Σαμαράς και ο ηρωικός Γιώργος Συμπιλίδης;

 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, με στελέχη που έχουν τεράστια εμπειρία στο Σκοπιανό και αντιστάθηκαν όχι μόνο τώρα, αλλά και το 1992-1993 επί ΝΔ (Κώστας Μητσοτάκης) και το 2007-2008 (Καραμανλής - Ντόρα), απαιτώντας μαζί με τον Παναγιώτατο Άνθιμο το βέτο στο Βουκουρέστι (δείτε εδώ) - όταν όλοι σχεδόν οι παραπάνω Σύλλογοι είχαν εξαφανιστεί εκτελώντας κομματική εντολή απαγόρευσης - είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για το τι κρύβεται πίσω από τη στάση Μητσοτάκη και ΝΔ! Στάση που είναι όμοια με του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ! Και δεν αποκλείει σε τίποτα την μελλοντική, αδελφική Συγκυβέρνησή τους...

 Ο Ελληνισμός, η Ορθοδοξία και η Μακεδονία μας, ο ίδιος ο ελληνικός λαός, δεν πρέπει να πέσουν στην μεγάλη και οριστικά θανάσιμη παγίδα, γιατί τότε θα έχουν όλοι μαζί 180 Βουλευτές στη Βουλή για να περάσουν και να δώσουν τα πάντα!

  Γι΄ αυτό πρέπει Κοινοβουλευτικά να τους κλείσουμε τον δρόμο! Συγκροτώντας όλοι μαζί, το ασυμβίβαστο και δημοκρατικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, έναν νέο, μεγάλο, ποιοτικό πολιτικό φορέα Εξουσίας, που με πλήρη αυτοδυναμία, θα αναλάβει τη Διακυβέρνηση της χώρας, με πραγματικό σεβασμό σε Πίστη και Πατρίδα! Με κοινωνική ευαισθησία και παλλαϊκή ψυχή και δύναμη! Με Ελλάδα και Έλληνες, για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

  Ελάτε λοιπόν μαζί μας! Είναι εθνική ανάγκη! Είναι προσταγή των ηρώων! Είναι η νέα Φιλική Εταιρία! Είναι το δυναμικό και αποφασιστικό Μακεδονικό Κόμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα κόψει όλους τους "Γόρδιους δεσμούς"! Η αληθινή και ασυμβίβαστη Ελλάδα που ξαναγεννιέται, 200 χρονιά μετά το 1821 και 100 χρόνια έπειτα από τον ένδοξο Μακεδονικό Αγώνα!

 Ελάτε κοντά μας! Όλοι μαζί για μια νέα πανελλήνια αυτοδυναμία, απέναντι στα συνένοχα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ! Μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr