ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ - ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΨΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Οι θέσεις για Πρέσπες, ρόλο Ορθοδοξίας στο Σύνταγμα, μισθούς Ιερέων, πολύτεκνες μητέρες, επαναφορά δώρων, ανάπτυξη και ανεργία


  Στα πλαίσια της μεγάλης αλλαγής και αναγέννησης που σχεδιάζει το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού και ενώ "τρέχει" η συλλογή υπογραφών των πρώτων 35.000 Ιδρυτικών Μελών (εδώ), μια που έχουν ήδη ανοίξει τα θέματα Προέδρου Δημοκρατίας, σχέσεων Εκκλησίας - Κράτους, μισθοδοσίας Ιερέων, Εκκλησιαστικής Περιουσίας, Δημογραφικού, Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας, Παραγωγικής Ανάπτυξης και Ανεργίας, θεωρούμε σκόπιμο να ανακοινώσουμε επιγραμματικά τις δικές μας θέσεις και προτάσεις, για την υλοποίηση των οποίων ζητούμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει πανίσχυρη πλειοψηφία 180 Βουλευτών, ώστε:


ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  1. Να εκλέξουμε νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτρη Γράψα! Για να βρίσκεται η Ελλάδα σε σίγουρα χέρια, υιοθετώντας παλαιότερη σχετική πρόταση του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ! (δείτε παρακάτω σχετικό βίντεό μας)

Η μεγάλη ώρα του Γένους, ακριβώς στα 200 χρόνια από το 1821 - Μακεδονικό Κόμμα

 Ο Γράψας, σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας, θα είναι κατά το Σύνταγμα και ο Αρχηγός του Στρατού μας, με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται. Σε μια περίοδο μάλιστα που γιγαντώνεται εξοπλιστικά η Τουρκία, ενώ παράλληλα τίθεται ζήτημα εκμετάλλευσης της ελλαδικής και κυπριακής ΑΟΖ και η Άγκυρα, έχοντας μπροστά της υποχωρητικούς πολιτικούς, πιέζει για συνολική υποχώρηση στο Αιγαίο, ζητώντας να επιβάλει ΜΟΕ "Πορθητή", όπως έκανε πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης!


 Ο Στρατηγός, θα είναι επίσης ο Πρόεδρος Δημοκρατίας της μεγάλης ιστορικής επετείου των 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση του ΄21, το 2021 μ.Χ., που κάποιοι ήδη από τώρα εργάζονται για να την μειώσουν και να την αποδομήσουν, στα πλαίσια της γενικής διάλυσης της Ελλάδας! (Δείτε εδώ σημαντική, δημόσια προειδοποίηση Γράψα το 2016 προς τους Πολιτικούς)


  Ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, θα είναι και ο Πρόεδρος που κατά το Σύνταγμα θα προκηρύξει το ιστορικό Ακυρωτικό Δημοψήφισμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, δίνοντας διέξοδο στην Δημοκρατία και την Αλήθεια, ώστε η Ελλάδα να πάρει πίσω την τιμή της, την ψυχή της και το Όνομα της Μακεδονίας, την ελληνικότητα του οποίου υποστηρίζουμε εκ προοιμίου, με την ονομασία του Μακεδονικού Κόμματος, το οποίο χτίζεται πέτρα την πέτρα και καρδιά την καρδιά, για εθνικούς και μόνον λόγους, για Πίστη και Πατρίδα, χωρίς καμία άλλη αποχρώσα ιδεολογία ή ιδεολόγημα!


ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ
  2. Ο Δημήτρης Γράψας ως νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο Αρχηγός του Μακεδονικού Κόμματος ως νέος Πρωθυπουργός, θα διεκδικήσουν επίσημα τις Γερμανικές Επανορθώσεις, Αποζημιώσεις και Κατοχικό Δάνειο με όλους τους νόμιμους τόκους, αλλά και τους πολιτισμικούς μας θησαυρούς! (Το Μακεδονικό Κόμμα ανακοίνωσε την Ιδρυτική Διακήρυξή στις 6 Απριλίου, ημέρα της Γερμανικής Εισβολής στην Ελλάδα το 1941, ακριβώς για να μην ξεχάσουμε ούτε στιγμή το μεγάλο αυτό ιερό εθνικό μας χρέος - δείτε εδώ)

 Εάν η Γερμανία αρνηθεί να ανταποκριθεί άμεσα, τότε οι 180 Βουλευτές μας, με Νόμο, θα αντιστοιχίσουν τις Γερμανικές Οφειλές, στις ελληνικές μνημονιακές οφειλές, απελευθερώνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα, τεράστια ποσά του Προϋπολογισμού, τα οποία θα δοθούν στην καταβολή των ισχυόντων Δώρων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας, σε όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους και Συνταξιούχους! Ρίχνοντας έτσι στην ελληνική αγορά 3,5 περίπου δισ. ετησίως, θα απογειωθεί η Οικονομία και το ΑΕΠ της χώρας, κλείνοντας παράλληλα γοργά την ψαλίδα του ως προς το Χρέος!


 Σημειώνουμε ότι ο ίδιος ο Στρατηγός Γράψας, σε ομιλία του για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης, τον Ιούνιο του 2017, μιλώντας για τις Γερμανικές Οφειλές καυτηρίασε ως υπόλογη όχι μόνο την Γερμανία, αλλά και τις ελληνικές κυβερνήσεις που δεν έχουν ακόμη διεκδικήσει όλα τα παραπάνω, επισημαίνοντας πως από το αδιέξοδο θα βγούμε με δικούς αγώνες και εθνική ενότητα, προβλέποντας πως ο λαός θα ξεπεράσει τους πολιτικούς μας...



ΡΟΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
  3. Να αναβαθμίσουμε στο νέο Σύνταγμα την Ορθοδοξία, από "επικρατούσα" σε "επίσημη" θρησκεία της Ελλάδος, θωρακίζοντας μια για πάντα Παιδεία, Ιστορία και τον Σταυρό της Σημαίας! Ως δώρο ευγνωμοσύνης στην Εκκλησία μας και τα τίμια ράσα, που τον καιρό της φρικτής σκλαβιάς διέσωσαν το ελληνικό γένος! Ως χρέος τιμής απέναντι στον Κολοκοτρώνη, τον Παπαφλέσσα, τον Στρατηγό Μακρυγιάννη και τους άλλους αγωνιστές του ΄21, αλλά και τους χιλιάδες Νεομάρτυρες, που δεν λύγισαν μπροστά στα μαρτύρια, τις απειλές, τους εκφοβισμούς και τις δωροδοκίες των Τούρκων και του Ισλάμ, γινόμενοι "φάροι" φωτός, αντίστασης  και κουράγιου για τον υπόδουλο Ορθόδοξο Ελληνισμό!


ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΙΕΡΕΩΝ
   4. Να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη μισθοδοσία των Ιερέων ως έχει και να αυξήσουμε τις οργανικές τους θέσεις, με την σημείωση ότι στα γραφεία των Ιερών Ναών σε νησιώτικες, ορεινές και απομακρυσμένες ή απομονωμένες γενικά περιοχές, αυτά θα λειτουργούν και ως "προκεχωρημένα" ΚΕΠ, για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, γνήσια υπογραφών και άλλα βασικά έγγραφα. Με τον τρόπο αυτό και οι πολίτες θα εξυπηρετούνται άμεσα, γλυτώνοντας κόπο, χρήμα και μετακινήσεις και θα συγκρατούνται επί τόπου οι ακριτικοί πληθυσμοί μας.


ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
 5. Να αξιοποιήσουμε από κοινού με την Εκκλησία την αμφισβητούμενη περιουσία ή εκτάσεις της, ώστε με το 50% των εσόδων αυτών που θα αναλογούν στο Κράτος, να ενισχύσουμε τις Πολύτεκνες Μητέρες, τις οποίες σκοπεύουμε να εντάξουμε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ζωτική Δημογραφική Άμυνα της χώρας (δείτε και εδώ)



ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΝΕΡΓΙΑ
  6. Να υποχρεώσουμε με Νόμο όλες τις επιχειρήσεις να έχουν τα 2/3 των εμπορευμάτων τους σε ελληνικά προϊόντα, για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια, ώστε να επιτευχθεί άμεσα η ανάκαμψη της ελληνικής παραγωγής και η κάθετη μείωση της ανεργίας!

  Παράλληλα, το αφορολόγητο των πολιτών θα χτίζεται πλέον με αγορά ελληνικών προϊόντων, τα οποία θα δίνουν και φορολογικές ή και χρηματικές ανταμοιβές (μπόνους)!

 Με τις δύο παραπάνω προτάσεις μας, εξασφαλίζεται και η ελληνική παραγωγικότητα και η εγχώρια απορροφητικότητα, με παράλληλη μείωση της Ανεργίας, αλλά και η ετοιμασία των εγχώριων μικρών ή μεγάλων μονάδων, για το κρίσιμο και καθοριστικό εξαγωγικό βήμα τους!


35.000 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ - 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Δείτε το βίντεο

   Για όλα τα παραπάνω, χρειαζόμαστε 35.000 Ιδρυτικά Μέλη (όσα και οι Έλληνες με τους οποίους ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος) και εκλογή 180 Βουλευτών, για μια πανίσχυρη πλειοψηφία που θα μπορεί τότε να τα αλλάξει όλα, θωρακίζοντας ταυτόχρονα τα όσια και τα ιερά μας!

 Μπορούμε! Όπως και το ΄21! Όπως και ο Αλέξανδρος! Γιατί όπως λέει προφητικά και ο ποιητής "θα 'ρθουν πάλι στους αιώνες του Αλεξάνδρου οι Μακεδόνες"! Και το Γένος μας θα ξαναλάμψει, με την βοήθεια του Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου και πάλι σε όλη την Οικουμένη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr