ΕΤΣΙ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ! Σχέδιο - βόμβα του Μακεδονικού Κόμματος με μηδενικό κόστος


 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ είναι μια πανελλήνια, κοινή, ενωτική, εθνική προσπάθεια για να λυθούν επιτέλους όλοι οι "Γόρδιοι Δεσμοί" της Ελλάδας, με το "σπαθί του Αλέξανδρου"! Όχι μόνο τα εθνικά, αλλά και τα οικονομικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα της χώρας, η οποία πρέπει να επανακτήσει την ελληνικότητα και την οικουμενικότητα του πνεύματος, της γλώσσας, της ιστορίας, της ναυτιλίας, του πολιτισμού, της κληρονομιάς και της προσφοράς της.

 Έτσι τώρα, που γιγαντώνεται και πάλι το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό και βουλιάζει η κοινωνία και η οικονομία σε πολλά ακριτικά νησιά μας και προσεχώς και στην ενδοχώρα, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζει μια μεγάλη και ανθρώπινη συνάμα λύση, που θα αδειάσει κυριολεκτικά την Ελλάδα, αναβαθμίζοντάς την παράλληλα στα μάτια όλου του κόσμου! Και μάλιστα χωρίς καμμία επιπρόσθετη φορολογική επιβάρυνση του Έλληνα πολίτη!


ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - Η ΕΠΙΛΥΣΗ
  Η πρότασή μας προβλέπει την άμεση χορήγηση με cash card visa σταθερού επιδόματος 100 ευρώ ανά άτομο τον μήνα, επί δύο ολόκληρα χρόνια, σε όσους πρόσφυγες και μετανάστες εγκαταλείψουν αμέσως την Ελλάδα, υπογράφοντας την σχετική ρήτρα - συμφωνία!

  Θα δίνεται η δυνατότητα το προσφυγικό βοήθημα να μπορεί να γίνει 200 ευρώ ανά άτομο τον μήνα, αλλά για έναν χρόνο, οπότε το τελικό ποσό επιχορήγησης παραμένει το ίδιο.

  Το επίδομα αφορά κάθε μέλος της οικογένειας, άρα και κάθε παιδί και επομένως π.χ. οικογένεια 2 γονέων και 2 παιδιών θα λαμβάνει σταθερά μηνιαίως 400 ευρώ για δύο συνεχή χρόνια ή 800 ευρώ τον μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο! Ποσά, που ιδίως στις χώρες προέλευσης, είναι πολύ σημαντικά, ουσιαστικά και καθοριστικά!

  Η είσπραξη θα γίνεται απαραίτητα με την cash card από χώρα του εξωτερικού, ενώ θα ακυρώνεται σε κάθε άλλη περίπτωση. Κάθε τρίμηνο ή εξάμηνο θα απαιτείται η φυσική παρουσία του κατόχου (π.χ. ατόμου, πατέρα, μητέρας) σε Ελληνική Τράπεζα του Εξωτερικού ή Ελληνική Πρεσβεία ή Προξενείο, προκειμένου να συνεχίζεται η επιδότηση, η οποία θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα από τη μία και εθνικό από την άλλη, εξυπηρετώντας και πρόσφυγες και την ελληνική οικονομία και κοινωνία ταυτόχρονα!

  Θα υπάρχουν βεβαίως σαφείς ασφαλιστικές δικλείδες και θα είναι αδύνατη η είσοδος του δικαιούχου στην Ελλάδα ή την Κύπρο, διότι θα υπόκειται σε σύλληψη και βαρύτατο πρόστιμο!

  Η πρώτη δόση θα πιστώνεται άμεσα στους δικαιούχους με την επιβίβασή τους σε αεροπλάνο ή πλοίο που οδηγεί σε χώρα του εξωτερικού (πλην Κύπρου) ώστε να μπορεί να εισπραχθεί εγγυημένα με το που θα φτάσουν στον προορισμό τους από οποιοδήποτε ΑΤΜ!


ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
 Το κόστος της πρότασης, που αφορά τους συνολικά 140.000 Πρόσφυγες και Μετανάστες της Ελλάδας που έχουν ήδη αιτηθεί άσυλο, ανέρχεται σε περίπου 170 εκατ. ευρώ τον χρόνο και θα χρηματοδοτηθεί από τον Τουρισμό, με την προσθήκη π.χ. 2 ευρώ ανά διανυκτέρευση σε όλα τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα ανά ημέρα (Airbnb) της χώρας! Έτσι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν θα επιβαρυνθεί καθόλου! Από την άλλη, η επιβάρυνση των τουριστών θα είναι ελάχιστη.

  Δεδομένου ότι στην Ελλάδα έχουμε πλέον τον χρόνο πάνω από 230 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις, είναι σαφές το ποσό που προκύπτει!

 Πριν από όλα, θα επιδιωχθεί βέβαια όλα τα ποσά που έρχονται στην Ελλάδα για τους Πρόσφυγες από OHE, Ε.Ε. και ΜΚΟ (που θα περιοριστούν απολύτως) να προστεθούν στο "Εθνικό Ταμείο Προσφύγων και Μεταναστών"! Αυτό θα λειτουργεί σαν Τράπεζα και θα μπορεί να χορηγεί και "δάνειο" μηνός 100 ευρώ ανά ενήλικο άτομο (υπερανάληψη), με σταθερό επιτόκιο 5%, εφόσον βέβαια το άτομο έχει μπει στην παραπάνω ρύθμιση και βρίσκεται μόνιμα στο εξωτερικό (πλην Κύπρου).

  Επιπρόσθετα, όσοι Πρόσφυγες - Μετανάστες κάνουν χρήση του ευεργετήματος, θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας (κατά την σειρά της αντίστοιχης δήλωσής τους) για εργασία σε υπάρχουσες ή μελλοντικές ελληνικές επιχειρήσεις της περιοχής ή χώρας τους, καθώς και σε μελλοντική ανοικοδόμηση χωριών και πόλεων από ελληνικές εταιρείες (ειδικό Σχέδιο θα αποσταλεί από την Κυβέρνηση του Μακεδονικού Κόμματος σε Ε.Ε. και ΟΗΕ, αφού προηγηθεί Διεθνή Διάσκεψη στην Ελλάδα όλων των ενδιαφερομένων χωρών για την παγκόσμια επίλυση του προσφυγικού - μεταναστευτικού, στη βάση δικών μας σημαντικών προτάσεων).


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ
 Μετά την ανακοίνωση του μέτρου στα ΜΜΕ, δεν θα δίνεται άσυλο σε κανέναν! Για να δοθεί τέτοιο άσυλο, θα πρέπει να γίνεται αυτοπρόσωπη Αίτηση σε Ελληνική Πρεσβεία και Προξενείο του Εξωτερικού (πλην Κύπρου), το οποίο θα έχει την αρμοδιότητα σε πραγματικά δύσκολες και αληθείς περιπτώσεις, να δώσει επίδομα π.χ. από 50 έως 200 ευρώ ανά άτομο και ανά μήνα, επί έξι μήνες ή έναν χρόνο (τετραμελής οικογένεια = 200 - 800 ευρώ). Γιατί η Ελλάδα είχε και έχει ανθρωπιά και κατανόηση, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες στην οποία κάποιοι την οδήγησαν για να την εξουθενώσουν!

  Όσοι, κατόπιν της εξαγγελίας του μέτρου, θα επιχειρούν με βάρκα, σκάφος, αυτοκίνητο ή με τα πόδια παραβίαση των ελληνικών συνόρων και επικράτειας, θα κρατούνται υποχρεωτικά σε Κλειστά Κέντρα Διαμονής μέχρι την επαναπροώθησή τους στην χώρα προέλευσης ή καταγωγής και θα εξαιρούνται ρητώς και αμετακλήτως των παραπάνω επιδομάτων!


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΣΥΛΟ
 Τα ελληνικά αυτά ανθρωπιστικά επιδόματα, θα αποτελούν το "Οικονομικό Άσυλο", το μόνο που θα μπορεί στο εξής να προσφέρει η Ελλάδα!


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  Η εφαρμογή της πρότασής μας, θα είναι εξαιρετικά θετική για την χώρα μας, επειδή:

  1. Θα οδηγήσει άμεσα σε θεαματική αύξηση του Τουρισμού, αφού θα μπουν στο "παιχνίδι" μεγάλα νησιά του Αιγαίου που θεωρούνταν καλώς ή κακώς "προβληματικά".

  2. Θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας και υψηλής φιλοξενίας των Τουριστών.

 3. Θα αυξηθούν οι κρατήσεις, επειδή πολλοί ευαίσθητοι σε ανθρωπιστικά θέματα, Ευρωπαίοι κυρίως Τουρίστες, θα προτιμούν να κλείσουν στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι έτσι από την μια ευεργετούν μια προσφυγική οικογένεια, βοηθώντας την παράλληλα από την άλλη να μείνει στον τόπο της και να μην περάσει στην Ευρώπη, όπου το πρόβλημα είναι τεράστιο!

 4. Θα αποκατασταθεί η τοπική κοινωνική γαλήνη και θα υπάρξει μεγάλη ανακούφιση και οικονομική εκτίναξη σε περιοχές που βίωσαν το προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα.

 5. Θα μειωθεί κάθετα το παρεμπόριο και θα αυξηθούν τα έσοδα ιδιωτών και κράτους!

 6. Θα αυξηθεί θεαματικά το ΑΕΠ!

7. Θα αυξηθούν οι εγχώριες γεννήσεις (Δημογραφικό) και θα ανακοπεί η μετανάστευση και το μπρέιν ντρέιν (διαρροή εγκεφάλων) των Ελλήνων, συνεπεία της μεγάλης τοπικής και γενικότερης οικονομικής άνθησης!

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ έχει το "σπαθί" και την "Αλεξάνδρεια" αποφασιστικότητα να φέρει σε όλους τους τομείς λύσεις που θα ανακουφίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ θα ξαναβάλουν την χώρα στο υψηλό διεθνές βάθρο που της αξίζει!

  Η Ελλάδα και η ευημερία της, είναι πια στο χέρι σας! Κινήστε το!

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr