ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΕΜΠΤΗ Ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!



 Αυτή την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, θα υπογραφεί από Τσίπρα και Ζάεφ στις Πρέσπες η άθλια Συμφωνία παράδοσης του πανάρχαιου ελληνικού όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια!


 Την τραγική εξέλιξη αποκαλύπτει ο πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι, επικαλούμενος διπλωματικές πηγές:


"Από διπλωματικές πηγές:
Πέμπτη ή Παρασκευή (αυτή την εβδομάδα) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ στη Μικρή Πρέσπα της Ελλάδος και η υπογραφή της Συμφωνίας για να αλλάξει το όνομα Δημοκρατία της "Μακεδονίας".
  Ο κύριος συντονιστής αυτής της εκδήλωσης και της υπογραφής είναι ο Μπογιάν Μαρίτσιτς, Σύμβουλος του γραφείου του Πρωθυπουργού"!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, καλεί σε εθνικό συναγερμό τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο:

 Α. Στην ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ με άμεση διαμαρτυρία-Συλλαλητήρια διαρκείας έξω από όλες τις Ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία και την επίδοση Ψηφίσματος ΑΠΑΡΝΗΣΗΣ - ΑΚΥΡΩΣΗΣ της Συμφωνίας, που γίνεται ερήμην του κυρίαρχου ελληνικού λαού, κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και της Ιστορίας!

  Β. Στην ΕΛΛΑΔΑ, με:
1. Καθολική απαίτηση άμεσης ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την ΑΚΥΡΩΣΗ της Συμφωνίας, που ούτε η Βουλή θα προλάβει ψηφίσει, ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσυπογράψει!

2. Με άμεση διαμαρτυρία σε όλες τις Πλατείες της χώρας και ταχύ προγραμματισμό ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, όπου θα "σχιστεί" η Συμφωνία και θα κηρυχτεί "έκπτωτος" ο Πρωθυπουργός που την υπέγραψε!

3. Με παράλληλη προσχώρηση όλων των ευσυνείδητων εν ενεργεία Βουλευτών στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, για την άμεση κοινοβουλευτική ανατροπή της Συμφωνίας!

4. Με ακυρωτικό ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στο διαδίκτυο, που θα ανακοινωθεί άμεσα από την ηλεκτρονική "Εθνοσυνέλευση" του Ελληνισμού!

  Η Πρέσπα δεν θα γίνει ο Τάφος της Μακεδονίας, αλλά η λαμπάδα ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ!

  Ο Πρωθυπουργός της αριστερής υποτέλειας ΔΕΝ θα αφεθεί να παραδώσει άνανδρα, αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά το ιστορικό και βαρύ κλειδί της Μακεδονίας στους Πλαστογράφους των Σκοπίων

   Η Ελληνική Ιστορία και η Ελληνική Δημοκρατία θα είναι αμείλικτες!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

ελάτε να τους σταματήσουμε
https://makedonikokomma.blogspot.gr/2016/04/blog-post_6.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr