ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΤΟ ΑΡΘΡΟ 75 ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Το άρθρο 75 του Σκοπιανικού Συντάγματος τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία δεν έχει ακόμη επισήμως κυρωθεί από την Δημοκρατία των Σκοπίων και άρα είναι εντελώς άκυρη, αφού βάση του Συντάγματός της, για να καταστεί Νόμος τους κράτους, για να κυρωθεί δηλαδή, θα πρέπει να δημοσιευθεί σε αυτό που λέμε "Εφημερίδα της Κυβέρνησης"! Για να γίνει όμως αυτό, δεν αρκεί να ψηφιστεί απλά στη Βουλή, αλλά απαιτείται να υπογραφεί από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο οποίος σταθερά και επίμονα αρνείται να την υπογράψει!

Σκεφτείτε λοιπόν τι σημαίνει και εθνικά και νομικά και ενδεχομένως ποινικά, το να φτάσει στην Ελλάδα μια Συμφωνία προς ψήφιση, η οποία έπρεπε ρητά πρώτα να κυρωθεί από τα Σκόπια, χωρίς ωστόσο να έχει κυρωθεί

  Σκεφτείτε επίσης, τι παγίδα πρώτης τάξης μπορεί να είναι αυτό προς όφελος των Σκοπίων, ώστε αύριο, με έναν άλλο Πρωθυπουργό ή Κόμμα και αφού μπουν στο ΝΑΤΟ, να μπορούν να ισχυριστούν κάλλιστα και νόμιμα, πως η Συμφωνία δεν είχε κυρωθεί, δεν είχε καταστεί αποδεκτός και δημοσιευμένος νόμος του Κράτους

 Ενώ ήδη στην Ελλάδα, κάποιοι αφελείς ή ανόητοι, "χρήσιμοι ηλίθιοι", θα την έχουν ψηφίσει (μη γένοιτο) με "καμάρι" στην ελληνική Βουλή... Τι σκάνδαλο τεράστιων διαστάσεων θα ξεσπάσει τότε; Πόσο εντελώς ακάλυπτοι θα είναι οι Έλληνες Βουλευτές που τυχόν την ψηφίσουν, διαπράττοντας έγκλημα και νομικό και πολιτικό και κυρίως εθνικό; Γνωρίζοντας μάλιστα επιπρόσθετα, ότι σχεδόν παραμονές της υπογραφής της και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, η ελληνική ΔΕΗ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αγόρασε ξαφνικά την εταιρεία EDS του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης των Σκοπίων Κότσο Ανγκιούσεφ (το δεξί χέρι του Ζάεφ!!!), δίνοντας 4,8 εκατομμύρια ευρώ! Μια υπόθεση που ερευνά ήδη Εισαγγελέας...


ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, αποκαλύπτει λοιπόν σήμερα τι προβλέπει κατά λέξη το ισχύον Σύνταγμα των Σκοπίων, το οποίο, με το άρθρο 75, δεν αφήνει καμία απολύτως αμφιβολία για τα παραπάνω, αφού ορίζει ότι πρώτον οι Νόμοι δηλώνονται (και άρα ισχύουν) μόνον με την δημοσίευσή τους και δεύτερον για να γίνει αυτή η δημοσίευση, απαιτείται οπωσδήποτε η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας, που έχει όμως δικαίωμα και να μην υπογράφει!


 ΑΡΘΡΟ 75
"Οι νόμοι δηλώνονται με την δημοσίευση. Η δημοσίευση δηλώσεως νόμου υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής.

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αποφασίσει να μην υπογράψει τη δημοσίευση που δηλώνει νόμο. Η Βουλή επανεξετάζει το νόμο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποχρεούται στη συνέχεια να υπογράψει την δημοσίευση, εφόσον εγκριθεί με πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των Βουλευτών (σ.σ. με 61 επί συνόλου 120)

 Ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να υπογράψει δημοσίευση, εάν ο νόμος έχει εγκριθεί με πλειοψηφία δύο τρίτων του συνολικού αριθμού των Βουλευτών σύμφωνα με το Σύνταγμα" (σ.σ. με 80 επί συνόλου 120)

 Όπως είναι φανερό από τα πιο πάνω, τότε και μόνο τότε ισχύει κάποιος Νόμος/Συμφωνία, όταν την υπογράφει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος και έχει το αρχικό συνταγματικό δικαίωμα της άρνησης.  Τότε πρέπει να αναπέμψει τον Νόμο στη Βουλή για να ξαναψηφιστεί. Αυτό έχει γίνει ήδη στα Σκόπια, αλλά ο Πρόεδρος και πάλι δεν υπογράφει, επικαλούμενος εθνικούς και ποινικούς λόγους!


ΙΒΑΝΟΦ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ
 Ο ίδιος ο Πρόεδρος Ιβάνοφ, ανέφερε τον Ιούνιο του 2018 τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους δεν υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρότι εκείνη ψηφίστηκε τότε από 69 Βουλευτές, μιλώντας για έγκλημα με ποινικές συνέπειες:

 "Δεν είμαι υποχρεωμένος να υπογράψω το διάταγμα. Ένας από τους πυλώνες της πολιτικής μου στο εκλογικό πρόγραμμα του 2014 είναι ότι δεν δέχομαι αλλαγή του Συντάγματος προκειμένου να αλλάξει το συνταγματικό όνομα. Δεν δέχομαι ιδέες ή προτάσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τη "μακεδονική" εθνική ταυτότητα, την ιδιαιτερότητα του "μακεδονικού" έθνους, τη "μακεδονική" γλώσσα και το "μακεδονικό" μοντέλο συνύπαρξης!

 "Αυτή η συμφωνία φέρνει τη Δημοκρατία της "Μακεδονίας" σε θέση υποταγής και εξάρτησης από άλλη χώρα, δηλαδή τη Δημοκρατία της Ελλάδας. Και σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ποινικού Κώδικα, "πολίτης ο οποίος φέρνει τη Δημοκρατία της "Μακεδονίας" σε κατάσταση υποταγής ή εξάρτησης από άλλο κράτος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον πέντε ετών". Η νομιμοποίηση αυτής της συμφωνίας δημιουργεί νομικές συνέπειες που αποτελούν τη βάση για την τέλεση ενός εγκλήματος».


ΟΙ ΔΥΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
  Για την ιστορία αναφέρουμε πως η 1η ψηφοφορία της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων έγινε στις 20-6-2018Υπέρ ψήφισαν 69 Βουλευτές επί συνόλου 120.

 Μετά τη συνταγματική άρνηση του Προέδρου Ιβανόφ να υπογράψει τη Συμφωνία, ώστε να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και να αποτελέσει έγκυρη και επικυρωμένη Συμφωνία -  Νόμο του Κράτους, η Βουλή ξαναψήφισε για δεύτερη φορά.

 Η 2η ψηφοφορία της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων έγινε έτσι στις 5-7-2018Υπέρ ψήφισαν και πάλι 69 Βουλευτές επί συνόλου 120.


Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 75
 Υπάρχει όμως και η τρίτη παράγραφος του άρθρου 75 του Συντάγματος, που ορίζει πως ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να υπογράψει άμεσα έναν Νόμο/Συμφωνία όταν ψηφιστεί από 80 Βουλευτές. Και στις δύο σχετικές ψηφοφορίες της Βουλής πάντως, η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε μόνο από 69 Βουλευτές... 

 Άρα και σε κάθε περίπτωση, η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε αλλά δεν κυρώθηκε! Είναι Άκυρη νομικά και συνταγματικά στα Σκόπια! Αυτό άλλωστε έδειξε και το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος - φιάσκου, στο οποίο η πλειοψηφία, ακολουθώντας τις προτροπές του Προέδρου αρνήθηκε να συμμετάσχει ώστε να το ακυρώσει, όπως και έγινε! Συμμετοχή μόλις 36.89%! Τα 2/3 δεν ψήφισαν...


ΤΟ ΑΡΘΡΟ 75 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
 Από τα προηγούμενα λοιπόν αποδεικνύεται περίτρανα ότι στα Σκόπια, επειδή ΔΕΝ έχει υπογραφεί από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας η Συμφωνία των Πρεσπών, ΔΕΝ ισχύει! Δεν αποτελεί Νόμο του Κράτους και δεν θα αποτελέσει όσο ο Ιβάνοφ θα είναι Πρόεδρος των Σκοπίων μέχρι τον Απρίλιο του 2019!

Επομένως, είναι νομικά ολέθριο, κολάσιμο, παρανοϊκό, μειοδοτικό και άκυρο, το να φέρει κανείς στην Ελληνική πια Βουλή προς ψήφιση, μια Συμφωνία, την οποία δεν έχει επικυρώσει το γειτονικό κράτος όπως ρητά προβλέπεται, αφού βάση του άρθρου  4, παρ. α) της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτή πρώτα πρέπει να κυρωθεί από τα Σκόπια:


"ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΑΡΘΡΟ 4: "Με την υπογραφή της παρούσας Συμφωνίας, τα Μέρη θα προβούν στα ακόλουθα βήματα:

α) Το Δεύτερο Μέρος, χωρίς καθυστέρηση, θα καταθέσει τη Συμφωνία στο Κοινοβούλιό του για κύρωση"!

 Τι θα πει κύρωση; Δεν θα πει βέβαια απλή ψήφιση. Θα πει ολοκλήρωση όλων εκείνων των διαδικασιών που συνταγματικά προβλέπονται και θα καταστήσουν τη Συμφωνία έγκυρη και Νόμο του κράτους! Ήτοι Ψήφιση, Προεδρική αποδοχή, Προεδρική Υπογραφή, Δημοσίευση στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως των Σκοπίων, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Κάτι που όπως είδαμε ΔΕΝ μπορεί να γίνει χωρίς την θέληση και την υπογραφή του Ιβανόφ!

 Το ίδιο ακριβώς θα συνέβαινε εάν η Συμφωνία ψηφιζόταν (μη γένοιτο) από την Ελληνική Βουλή και ΔΕΝ την αποδεχόταν ο Έλληνας Πρόεδρος Δημοκρατίας και ΔΕΝ την υπέγραφε ώστε να καταστεί έγκυρη! Τότε δεν θα ίσχυε...

  Καταληκτικά, το άρθρο 75 του Συντάγματος των Σκοπίων και η άρνηση του Σκοπιανού Προέδρου Δημοκρατίας να την αποδεχθεί και να την υπογράψει, τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθιστώντας την άκυρη και ανενεργή για τα Σκόπια και άρα και για εμάς!

   Είναι λοιπόν έγκλημα να ψηφίσουν Έλληνες Βουλευτές και να κυρώσει ο Έλληνας Πρόεδρος Δημοκρατίας, μια Συμφωνία που δεν έχουν κυρώσει πρώτα τα Σκόπια, όπως απαιτείται Συνταγματικά, εμπαίζοντας και εξαπατώντας στην ουσία την Ελλάδα!  Δείτε εδώ για τον χρονικό όρο της Συμφωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr