ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ! Ο Χάρτης που αλλάζει για πάντα το πολιτικό σκηνικό


   Συγκλονιστική και ενθουσιώδης είναι η αποδοχή του υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας!

  Την ιστορική Ιδρυτική μας Διακήρυξη υπογράφουν με καμάρι και περηφάνια Έλληνες και Ελληνίδες από κάθε γωνιά κυριολεκτικά της Ελλάδος! Από Μακεδονία μέχρι Κρήτη, από Κέρκυρα μέχρι Ρόδο, από Πύλο μέχρι Ορεστιάδα και από Κεφαλλονιά μέχρι Λέσβο!

   Επίσης από Κύπρο, αλλά και ολόκληρη την Ομογένεια, από Αμερική μέχρι Αυστραλία! Ακόμη και από την Βόρειο Ήπειρο, που λαχταρά την δικαίωσή της, χωρίς εκπτώσεις!

το κόμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της νέας Ελλάδας
  Ενδεικτικός της μεγάλης Πανελλήνιας αποδοχής, είναι ένας πρώτος Χάρτης που δίνουμε στην δημοσιότητα, με τα πρώτα Ιδρυτικά Μέλη που έχουν υπογράψει ήδη την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, το οποίο λέγεται "Μακεδονικό", ακριβώς για να υπερασπιστεί με την ονομασία του στο Εξωτερικό το ιερό όνομα της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για λογαριασμό όλων των Ελλήνων του κόσμου, ενώ λέγεται "Κόμμα", για να είναι σαφές ότι στοχεύει στην ανάληψη της διακυβέρνησης της Ελλάδας, βάση των ιδανικών και αξιών του Ελληνικού μας Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας, αυτών δηλαδή που μας έκαναν μεγάλους και ένδοξους!



  Αισθανόμαστε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε έναν έναν όλους αυτούς τους ξεχωριστούς Έλληνες και Ελληνίδες, που χτίζουν μαζί μας τη νέα Ελλάδα, της τιμής, της αξιοπρέπειας, της ευσέβειας και της ευημερίας! Την δυνατή Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου, που κάποιοι θέλουν να σβήσουν από την ψυχή, την παιδεία και τη μνήμη μας, μην τυχόν νιώσουμε την τεράστια κληρονομιά μας, όπως το ΄21, το 1912 - '13, το 1955 - '59 και σηκώσουμε ψυχή και κεφάλι, απαιτώντας τα εθνικά μας δίκαια και δικαιώματα, καθώς πλησιάζουν τα 200 χρόνια Ελευθερίας (1821 - 2021).

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, η νέα, ζωντανή και φανερή Φιλική Εταιρεία του Γένους, είναι η μεγάλη αναγέννηση και αναλαμπή που περιμένει ο λαός μας και είδαν οι Άγιοι Γέροντές μας να έρχεται, προετοιμάζοντας τον δρόμο της τελικής δόξας!

  Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς και με την βοήθεια του Θεού και της Υπερμάχου Στρατηγού, την τραγική πορεία της Ελλάδας, εν μέσω εφιαλτικών Κυβερνήσεων που "ξεπουλούν" αδίστακτα κομμάτι κομμάτι τους θησαυρούς, τα εθνικά μας δίκαια και τα ζωτικά μας συμφέροντα, όπως το όνομα της Μακεδονίας, την Βόρειο Ήπειρο, την Θράκη, το Αιγαίο, την Κύπρο

  Όπως και την Οικονομία, την Εθνική Περιουσία, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Παιδεία και την Ορθόδοξη Πίστη μας

  Την Γλώσσα, την Νεολαία, το χαμόγελο και αυτό το ίδιο το χαρακτηριστικό κέφι μας! Τα κύρια δηλαδή στοιχεία και γνωρίσματα που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα του Ελληνικού Πολιτισμού, που αποτελεί άλλωστε πόλο έλξης δεκάδων εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο στην χώρα μας, σώζοντας κυριολεκτικά τον εθνικό προϋπολογισμό και προσφέροντας εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας!

   Γι΄ αυτό και έχουμε θέσει τον στόχο ψηλά! Ζητούμε από τον Ελληνισμό 35.000 υπογραφές Ιδρυτικών Μελών! 35.000 Έλληνες! Όσους και εκείνους που ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος την μεγαλειώδη πορεία του, η οποία άλλαξε όχι μόνο την ιστορία της Ελλάδος, αλλά και ολόκληρου του κόσμου!

 Οι πρώτοι 35.000 θα φέρουν τη νέα Ελλάδα! Εκείνο που λαχταρούμε όλοι! Το μεγάλο ποθούμενο! Αυτούς θα γράψει και γράφει ήδη τώρα πια η Ιστορία

  'Όταν γεννιέσαι Έλληνας, δυο δρόμους θα έχεις πάντα μπροστά σου να διαλέξεις: της τιμής ή της ατίμωσης. Και όλοι εμείς διαλέξαμε την τιμή μας! 

   Οι Υπογραφές σας συνεχίζονται εδώ.

   Σας ευχαριστούμε 
  
      Ο Αρχηγός
    Κωνσταντίνος                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr