ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ! Η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα!

Μακεδονικό Κόμμα, Ιδρυτική Διακήρυξη

Με μεγάλη συγκίνηση, ανακοινώνουμε σήμερα 6 Απριλίου 2016 μ.Χ. την ιστορική Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! (υπογράψτε την και ηλεκτρονικά εδώ)

Την ώρα που στα παρασκήνια ετοιμάζεται η παράκαμψη του ελληνικού βέτο και η παράδοση του ιερού μας Ονόματος της Μακεδονίας, της ίδιας της Βόρειας Ελλάδας και του μυροβόλου Αγίου Όρους, ξαναβγαίνουμε από τους Μακεδονικούς και Βυζαντινούς μας Τάφους!

Πεταγόμαστε από τα Μουσεία και τα βιβλία, τις τριήρεις, τους δρόμωνες και τα μάρμαρα, τα τέμπλα και τα στασίδια!

Ξεμαρμαρώνουμε τον λαό μας, ξεσηκώνουμε ειρηνικά και τολμηρά την Ελλάδα, ξεθηκαρώνουμε τα δοξασμένα σπαθιά και κοντάρια μας!

Ελευθερώνουμε την πατρίδα από τα Μνημόνια, την φονική Λιτότητα, τα κόκκινα δάνεια και βάζουμε κόκκινες γραμμές στα εθνικά μας θέματα και την εθνική ανοχή!

Υπερασπιζόμαστε την Ιστορία, την Εθνική Παιδεία, την Ορθόδοξη Χριστιανικής μας Πίστη, την Εθνική μας Άμυνα και Ασφάλεια, την κοινωνία, τον άνθρωπο, την οικογένεια, τους πολυτέκνους, την επιχειρηματικότητα, τους νέους, το δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, την κατοικία, την δημιουργία, την περιουσία,  τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας, τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές στην ομορφότερη και πιο ευλογημένη χώρα της γης!

Μακεδονικό Κόμμα - 3.500.000 Έλληνες έτοιμοι για όλα

Λύνουμε τα μεγάλα προβλήματα, κόβοντας αποφασιστικά τους "Γόρδιους Δεσμούς" τους!

Με το Όνομα του πολιτικού κόμματος (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ), λύνουμε κιόλας ένα μεγάλο εθνικό θέμα!

Με την συμβολική Ημέρα Ανακοίνωσης της Ίδρυσής μας (6 Απριλίου, ημέρα εισβολής των Γερμανών στην Ελλάδα το 1941 - από την περιοχή των θρυλικών Μακεδονικών μας Οχυρών - και αρχή της φρικτής Ναζιστικής Κατοχής) λύνουμε και το μεγάλο θέμα του Μνημονίου και της ξενικής Λιτότητας, εξαρτώντας πλέον κάθε πληρωμή μνημονιακής δόσης και δανείου, από προηγούμενη πρώτα εξόφληση των Γερμανικών Επανορθώσεων, Κατοχικού Δανείου, Αποζημιώσεων και τόκων, προς την Ελλάδα.




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ



ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ






η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού

26 σχόλια:

  1. Aς πράξουμε όλοι μας το Ιερό καθήκον, έναντι της Ελληνικότατης Μακεδονίας μας, την οποία δολίως ορισμένοι αμφισβητούν, όπως και στο παρελθόν. Το μέγα δυστύχημα είναι ότι οι απόψεις τους βρίσκουν ανταπόκριση σε ορισμένους ντόπιους εθνοσωτήρες, κυρίως της αριστεράς, οι οποίοι ανερυθρίαστα υποστηρίζουν τις διεκδικήσεις των γειτόνων. Ας μην τους δώσουμε λοιπόν τέτοια χαρά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι ιερό μας καθήκον προς την πατρίδα και τους τάφους των ηρώων και Αγίων, που μάτωσαν για να έχουμε αυτή την πελώρια κληρονομιά! Αυτή την Ελλάδα την πανέμορφη και πολύτιμη! Την Ελλάδα της καρδιάς μας! Ας την υπερασπιστούμε! Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ δεν είναι παρά το Εθνικό Προσκλητήριο! Η νέα, φανερή και ζωντανή Φιλική Εταιρεία, που ξέρει πως μόνο από μέσα, από Βουλή και Κυβέρνηση αλλάζουν τα πράγματα! Και αυτό το κάστρο πρέπει να το "κατακτήσουμε" υψώνοντας και πάλι την Σημαία του Σταυρού και των μεγάλων και αιώνιων αξιών και ιδανικών μας! Τώρα!

      Διαγραφή
  2. Ποια είναι τα ιδρυτικά στελέχη του Μακεδονικού κόμματος θέλω να ξέρω πριν υπογράψω γιατί από θά χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι,το Μακεδονικό Κόμμα,να κατεβάσει ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ σε όλη την επικράτεια.Να κυβερνήσουν την Ελλάδα μόνο γνήσιοι Έλληνες και όχι υβρίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς θα αποφασίζετε! Με τη βοήθεια και συμμετοχή σας γίνονται και θα γίνουν όλα! ΕΛΛΑΔΑ! Στο όνομα που δακρύζει ο ουρανός και σειούνται οι τάφοι! Εμπρός να το ξανακάνουμε λαμπρό και μεγάλο! Να καμαρώσουμε πάλι μια μεγάλη στιγμή, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι την περήφανη πατρίδα μας!

      Διαγραφή
  4. Ο πρώτος ΧΑΡΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Των υπογραφών όλων σας που υπογράψετε με ενθουσιασμό από κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ομογένειας, ακόμη και της Βορείου Ηπείρου! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ξαναδίνετε ψυχή και ελπίδα στον λαό, την πατρίδα, τη νεολαία! Σταματάτε τον εθνικό κατήφορο και φέρνετε την μεγάλη Αναγέννηση του Ελληνισμού! https://makedonikokomma.blogspot.com/2018/07/xartis-melon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΉ.
    ΠΆΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΣΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑ ΝΟΎΣ .
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΙΔΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΓΛΛΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ,
      ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ 'ΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ!

      Διαγραφή
  6. Σήμερα 23 11 2018 υπεγραψα την αποδοχή της ιδρυτικής διακηρυξης του Μακεδονικόυ κομματος.Ελπίζω και εύχομαι να βαδισεται σε ελληνοχριστιανικα μονοπατια.Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρχει η ευλογία του ΘΕΟΎ και η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Έχω όμως μια απορια.Γιατί δεν υπάρχει καμία δημοσιό ποίηση της προσπάθειας σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το 2016 έχουν περάσει 2.5 Χρόνια και δεν μαζεύτηκαν 35.000 υπογραφες;
    Στην παραλία της Θεσσαλονίκης ήμασταν 500.000+ Στο Σύνταγμα
    1000.000+ και δεν μπορούν μέχρι σήμερα να μαζευτούν 35.000 υπογραφες;
    Ένας σύγχρονος μακεδονομαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΜΕ του συστήματος ΔΕΝ μας προβάλουν! Τα μεν στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα ΝΔ, που επίσης είναι υπέρ της ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ! Μην ξεχνάτε το 2007 - 2008 μόνο εμείς αντιδράσαμε τότε ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ μαζί με τον Παναγιώτατο Άνθιμο! Οι αγνοί αγώνες γίνονται και ξεκινούν από την βάση και το μηδέν. Γι΄ αυτό και η αξία τους είναι ανεκτίμητη! Στόμα με στόμα, χέρι με χέρι, καρδιά με καρδιά, απλώστε το μήνυμα της αναγέννησης της Ελλάδας!

      Διαγραφή
    2. Επίσης, οι περισσότεροι Σύλλογοι που τώρα αντέδρασαν και επι ΝΔ ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένοι, ανήκουν δυστυχώς στη ΝΔ... Ελπίζουμε να ξυπνήσουν και να έρθουν μαζί μας! Γιατί εμείς κάναμε το Κόμμα για την ΕΛΛΑΔΑ και όχι την Ελλάδα για το ΚΟΜΜΑ...

      Διαγραφή
  7. Χαίρομαι για την ιδρυση του Μακεδονικού κόμματος, επί τέλους πρέπει κάποιος να νιαστει για την Μακεδονία μας. Σάς ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο μέσα από την Βουλή μπορούμε να τους σταματήσουμε! Από μέσα! Γι΄ αυτό και είναι ανάγκη να μπούμε με πλήρη, πανελλαδική αυτοδυναμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 23-1-2019 / γιαχαρανταν. καντε μια οργανωτικη επιτροπη κε μια λιστα με ολους τους νομους κε 2-3 οσο γινετε σωστα ατομα υποψηφια σε καθε νομο. κε μονο στους δεσποταδες να απεφθινθητε, θα σας δωσουνε 2-3 ατομα σωστα που να μην ινε βαρεμενα. αφτα πρεπη να γινουν το αργοτερο μεχρι τελος φλεβαρη κε ενα οργανωτικο συνεδριο που να εκλεξη πεντε-δεκα / αντε καλη δυναμη / εδω ημαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση των 35.000 υπογραφών! Όσων και εκείνων με τους οποίους ξεκίνησε ο Αλέξανδρος!

      Διαγραφή
  11. Η κυρία ΚΙΚΗ ΚΛΙΑΡΑ απόγονος του Καπετάν Τρομάρα δικαιώθηκε απο το Ευρωπαικό δικαστήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών,αν όντως αληθεύει μήπως πρέπει όλοι να καταθέσουμε μήνυση στο Ε.Δ????Για ψάχτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τα σπαθιά θα ξαναπάρουμε το Κάστρο και όχι με τα χαρτιά! Αλίμονο εάν περιμένουμε από τους ξένους να δικαιώσουν την Ελλάδα και δεν την δικαιώσουμε με τα ίδια τα χέρια μας! Η υπογραφή σας στην Ιδρυτική Διακήρυξη, είναι υπογραφή ΑΚΥΡΩΣΗΣ της Συμφωνίας! Για να δουν τη νύχτα των Εκλογών τον "Καπετάν Τρομάρα" με τα μάτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δωστε ενα τηλεφωνο που να απανταει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλα καλά, αλλά γιατί μού βγάζει γερμανικά σε κουμπιά επιλογών και μηνύματα; Δεν μπορούμε ν' απαλλαγούμε από τους γερμαναράδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να υπογράψετε πιο εύκολα και γρήγορα πατήστε εδώ: https://makedonikokomma.blogspot.com/p/blog-page_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΕΣΠΕΣ 2 σε πλήρη εξέλιξη για να βάλουν τα Σκόπια και στην Ε.Ε. με ονομασία "Μακεδονία" εντός! https://youtu.be/9yXayK05DEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr