ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ! Η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα! Με μεγάλη συγκίνηση, ανακοινώνουμε σήμερα 6 Απριλίου 2016 μ.Χ. την ιστορική Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! (υπογράψτε την και ηλεκτρονικά εδώ)


   Την ώρα που στα παρασκήνια ετοιμάζεται η παράκαμψη του ελληνικού βέτο και η παράδοση του ιερού μας Ονόματος της Μακεδονίας, της ίδιας της Βόρειας Ελλάδας και του μυροβόλου Αγίου Όρους, ξαναβγαίνουμε από τους Μακεδονικούς και Βυζαντινούς μας Τάφους!

   Πεταγόμαστε από τα Μουσεία και τα βιβλία, τις τριήρεις, τους δρόμωνες και τα μάρμαρα, τα τέμπλα και τα στασίδια!

   Ξεμαρμαρώνουμε τον λαό μας, ξεσηκώνουμε ειρηνικά και τολμηρά την Ελλάδα, ξεθηκαρώνουμε τα δοξασμένα σπαθιά και κοντάρια μας!

   Ελευθερώνουμε την πατρίδα από τα Μνημόνια, την φονική Λιτότητα, τα κόκκινα δάνεια και βάζουμε κόκκινες γραμμές στα εθνικά μας θέματα και την εθνική ανοχή!

   Υπερασπιζόμαστε την Ιστορία, την Εθνική Παιδεία, την Ορθόδοξη Χριστιανικής μας Πίστη, την Εθνική μας Άμυνα και Ασφάλεια, την κοινωνία, τον άνθρωπο, την οικογένεια, τους πολυτέκνους, την επιχειρηματικότητα, τους νέους, το δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, την κατοικία, την δημιουργία, την περιουσία,  τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας, τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές στην ομορφότερη και πιο ευλογημένη χώρα της γης!

  Λύνουμε τα μεγάλα προβλήματα, κόβοντας αποφασιστικά τους "Γόρδιους Δεσμούς" τους!

   Με το Όνομα του πολιτικού κόμματος (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ), λύνουμε κιόλας ένα μεγάλο εθνικό θέμα!

  Με την συμβολική Ημέρα Ανακοίνωσης της Ίδρυσής μας (6 Απριλίου, ημέρα εισβολής των Γερμανών στην Ελλάδα το 1941 - από την περιοχή των θρυλικών Μακεδονικών μας Οχυρών - και αρχή της φρικτής Ναζιστικής Κατοχής) λύνουμε και το μεγάλο θέμα του Μνημονίου και της ξενικής Λιτότητας, εξαρτώντας πλέον κάθε πληρωμή μνημονιακής δόσης και δανείου, από προηγούμενη πρώτα εξόφληση των Γερμανικών Επανορθώσεων, Κατοχικού Δανείου, Αποζημιώσεων και τόκων, προς την Ελλάδα.
  Και φωνάζουμε σε όλα τα έθνη δυνατά: είμαστε Έλληνες, είμαστε ζωντανοί και όρθιοι! 

   Αναστηλώνουμε την Ελλάδα της ευημερίας, της Ιστορίας, της ειρήνης, του Πολιτισμού και του Τουρισμού! 
  
  Την Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αγίου Δημητρίου και του Βασιλείου Β΄

  Την Ελλάδα του Ομήρου, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, της Χριστιανοσύνης, της ηθικής, της αγάπης και της φιλοπατρίας!

 Την Ελλάδα του Υψηλάντη, του Παπαφλέσσα, του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη, του Καποδίστρια, του Παύλου Μελά, του Εμμανουήλ Παπά, του Κωστή Παλαμά, του Ελύτη, του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, του Πατρο-Κοσμά, του Αγίου Γέροντα Παϊσίου και του 2021, που έρχεται γιορτινό, λαμπρό και ολοζώντανο!

   Είναι πια στο χέρι μας! Είναι πια στις καρδιές μας! Και τις ενώνουμε αδελφικά και δυνατά όλοι οι Έλληνες μαζί!

   Όλοι μαζί για την Ελλάδα!


Δείτε παρακάτω την ιστορική για τον Ελληνισμό
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (Κατεβάστε/εκτυπώστε την εδώ )
Υπογράψτε ηλεκτρονικά εδώ ή παρακάτω στην σελίδα
Αρχίζουμε με την συμβολική συγκέντρωση 35.000 υπογραφών, όσων και των Ελλήνων
 με τους οποίους ξεκίνησε από τα ίδια αυτά χώματα ο Μέγας Αλέξανδρος την επική του πορεία
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού

3 σχόλια:

  1. Aς πράξουμε όλοι μας το Ιερό καθήκον, έναντι της Ελληνικότατης Μακεδονίας μας, την οποία δολίως ορισμένοι αμφισβητούν, όπως και στο παρελθόν. Το μέγα δυστύχημα είναι ότι οι απόψεις τους βρίσκουν ανταπόκριση σε ορισμένους ντόπιους εθνοσωτήρες, κυρίως της αριστεράς, οι οποίοι ανερυθρίαστα υποστηρίζουν τις διεκδικήσεις των γειτόνων. Ας μην τους δώσουμε λοιπόν τέτοια χαρά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι τα ιδρυτικά στελέχη του Μακεδονικού κόμματος θέλω να ξέρω πριν υπογράψω γιατί από θά χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

MACEDONIAN POLITICAL PARTY - Thessaloniki, Macedonia, Greece - MACEDONIA IS GREECE