ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ! Η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα! Με μεγάλη συγκίνηση, ανακοινώνουμε σήμερα 6 Απριλίου 2016 μ.Χ. την ιστορική Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! (υπογράψτε την και ηλεκτρονικά εδώ)


   Την ώρα που στα παρασκήνια ετοιμάζεται η παράκαμψη του ελληνικού βέτο και η παράδοση του ιερού μας Ονόματος της Μακεδονίας, της ίδιας της Βόρειας Ελλάδας και του μυροβόλου Αγίου Όρους, ξαναβγαίνουμε από τους Μακεδονικούς και Βυζαντινούς μας Τάφους!

   Πεταγόμαστε από τα Μουσεία και τα βιβλία, τις τριήρεις, τους δρόμωνες και τα μάρμαρα, τα τέμπλα και τα στασίδια!

  Ξεμαρμαρώνουμε τον λαό μας, ξεσηκώνουμε ειρηνικά και τολμηρά την Ελλάδα, ξεθηκαρώνουμε τα δοξασμένα σπαθιά και κοντάρια μας!

   Ελευθερώνουμε την πατρίδα από τα Μνημόνια, την φονική Λιτότητα, τα κόκκινα δάνεια και βάζουμε κόκκινες γραμμές στα εθνικά μας θέματα και την εθνική ανοχή!

 Υπερασπιζόμαστε την Ιστορία, την Εθνική Παιδεία, την Ορθόδοξη Χριστιανικής μας Πίστη, την Εθνική μας Άμυνα και Ασφάλεια, την κοινωνία, τον άνθρωπο, την οικογένεια, τους πολυτέκνους, την επιχειρηματικότητα, τους νέους, το δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, την κατοικία, την δημιουργία, την περιουσία,  τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας, τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές στην ομορφότερη και πιο ευλογημένη χώρα της γης!


  Λύνουμε τα μεγάλα προβλήματα, κόβοντας αποφασιστικά τους "Γόρδιους Δεσμούς" τους!

   Με το Όνομα του πολιτικού κόμματος (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ), λύνουμε κιόλας ένα μεγάλο εθνικό θέμα!

  Με την συμβολική Ημέρα Ανακοίνωσης της Ίδρυσής μας (6 Απριλίου, ημέρα εισβολής των Γερμανών στην Ελλάδα το 1941 - από την περιοχή των θρυλικών Μακεδονικών μας Οχυρών - και αρχή της φρικτής Ναζιστικής Κατοχής) λύνουμε και το μεγάλο θέμα του Μνημονίου και της ξενικής Λιτότητας, εξαρτώντας πλέον κάθε πληρωμή μνημονιακής δόσης και δανείου, από προηγούμενη πρώτα εξόφληση των Γερμανικών Επανορθώσεων, Κατοχικού Δανείου, Αποζημιώσεων και τόκων, προς την Ελλάδα.
  Και φωνάζουμε σε όλα τα έθνη δυνατά: είμαστε Έλληνες, είμαστε ζωντανοί και όρθιοι! 

   Αναστηλώνουμε την Ελλάδα της ευημερίας, της Ιστορίας, της ειρήνης, του Πολιτισμού και του Τουρισμού! 
  
  Την Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αγίου Δημητρίου και του Βασιλείου Β΄

  Την Ελλάδα του Ομήρου, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, της Χριστιανοσύνης, της ηθικής, της αγάπης και της φιλοπατρίας!

 Την Ελλάδα του Υψηλάντη, του Παπαφλέσσα, του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη, του Καποδίστρια, του Παύλου Μελά, του Εμμανουήλ Παπά, του Κωστή Παλαμά, του Ελύτη, του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, του Πατρο-Κοσμά, του Αγίου Γέροντα Παϊσίου και Πορφυρίου και του 2021, που έρχεται γιορτινό, λαμπρό και ολοζώντανο!

   Είναι πια στο χέρι μας! Είναι πια στις καρδιές μας! Και τις ενώνουμε αδελφικά και δυνατά όλοι οι Έλληνες μαζί!

   Όλοι μαζί για την Ελλάδα!Δείτε παρακάτω την ιστορική για τον Ελληνισμό
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (Κατεβάστε/εκτυπώστε την εδώ )
Υπογράψτε ηλεκτρονικά εδώ ή παρακάτω στην σελίδα
Αρχίζουμε με την συμβολική συγκέντρωση 35.000 υπογραφών, όσων και των Ελλήνων
 με τους οποίους ξεκίνησε από τα ίδια αυτά χώματα ο Μέγας Αλέξανδρος την επική του πορεία
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού

26 σχόλια:

 1. Aς πράξουμε όλοι μας το Ιερό καθήκον, έναντι της Ελληνικότατης Μακεδονίας μας, την οποία δολίως ορισμένοι αμφισβητούν, όπως και στο παρελθόν. Το μέγα δυστύχημα είναι ότι οι απόψεις τους βρίσκουν ανταπόκριση σε ορισμένους ντόπιους εθνοσωτήρες, κυρίως της αριστεράς, οι οποίοι ανερυθρίαστα υποστηρίζουν τις διεκδικήσεις των γειτόνων. Ας μην τους δώσουμε λοιπόν τέτοια χαρά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι ιερό μας καθήκον προς την πατρίδα και τους τάφους των ηρώων και Αγίων, που μάτωσαν για να έχουμε αυτή την πελώρια κληρονομιά! Αυτή την Ελλάδα την πανέμορφη και πολύτιμη! Την Ελλάδα της καρδιάς μας! Ας την υπερασπιστούμε! Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ δεν είναι παρά το Εθνικό Προσκλητήριο! Η νέα, φανερή και ζωντανή Φιλική Εταιρεία, που ξέρει πως μόνο από μέσα, από Βουλή και Κυβέρνηση αλλάζουν τα πράγματα! Και αυτό το κάστρο πρέπει να το "κατακτήσουμε" υψώνοντας και πάλι την Σημαία του Σταυρού και των μεγάλων και αιώνιων αξιών και ιδανικών μας! Τώρα!

   Διαγραφή
 2. Ποια είναι τα ιδρυτικά στελέχη του Μακεδονικού κόμματος θέλω να ξέρω πριν υπογράψω γιατί από θά χορτάσαμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εύχομαι,το Μακεδονικό Κόμμα,να κατεβάσει ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ σε όλη την επικράτεια.Να κυβερνήσουν την Ελλάδα μόνο γνήσιοι Έλληνες και όχι υβρίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσείς θα αποφασίζετε! Με τη βοήθεια και συμμετοχή σας γίνονται και θα γίνουν όλα! ΕΛΛΑΔΑ! Στο όνομα που δακρύζει ο ουρανός και σειούνται οι τάφοι! Εμπρός να το ξανακάνουμε λαμπρό και μεγάλο! Να καμαρώσουμε πάλι μια μεγάλη στιγμή, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι την περήφανη πατρίδα μας!

   Διαγραφή
 4. Ο πρώτος ΧΑΡΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Των υπογραφών όλων σας που υπογράψετε με ενθουσιασμό από κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ομογένειας, ακόμη και της Βορείου Ηπείρου! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ξαναδίνετε ψυχή και ελπίδα στον λαό, την πατρίδα, τη νεολαία! Σταματάτε τον εθνικό κατήφορο και φέρνετε την μεγάλη Αναγέννηση του Ελληνισμού! https://makedonikokomma.blogspot.com/2018/07/xartis-melon.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΉ.
  ΠΆΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΣΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑ ΝΟΎΣ .
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΙΔΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΓΛΛΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ,
   ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ 'ΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ!

   Διαγραφή
 6. Σήμερα 23 11 2018 υπεγραψα την αποδοχή της ιδρυτικής διακηρυξης του Μακεδονικόυ κομματος.Ελπίζω και εύχομαι να βαδισεται σε ελληνοχριστιανικα μονοπατια.Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρχει η ευλογία του ΘΕΟΎ και η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Έχω όμως μια απορια.Γιατί δεν υπάρχει καμία δημοσιό ποίηση της προσπάθειας σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το 2016 έχουν περάσει 2.5 Χρόνια και δεν μαζεύτηκαν 35.000 υπογραφες;
  Στην παραλία της Θεσσαλονίκης ήμασταν 500.000+ Στο Σύνταγμα
  1000.000+ και δεν μπορούν μέχρι σήμερα να μαζευτούν 35.000 υπογραφες;
  Ένας σύγχρονος μακεδονομαχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΜΜΕ του συστήματος ΔΕΝ μας προβάλουν! Τα μεν στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα ΝΔ, που επίσης είναι υπέρ της ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ! Μην ξεχνάτε το 2007 - 2008 μόνο εμείς αντιδράσαμε τότε ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ μαζί με τον Παναγιώτατο Άνθιμο! Οι αγνοί αγώνες γίνονται και ξεκινούν από την βάση και το μηδέν. Γι΄ αυτό και η αξία τους είναι ανεκτίμητη! Στόμα με στόμα, χέρι με χέρι, καρδιά με καρδιά, απλώστε το μήνυμα της αναγέννησης της Ελλάδας!

   Διαγραφή
  2. Επίσης, οι περισσότεροι Σύλλογοι που τώρα αντέδρασαν και επι ΝΔ ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένοι, ανήκουν δυστυχώς στη ΝΔ... Ελπίζουμε να ξυπνήσουν και να έρθουν μαζί μας! Γιατί εμείς κάναμε το Κόμμα για την ΕΛΛΑΔΑ και όχι την Ελλάδα για το ΚΟΜΜΑ...

   Διαγραφή
 7. Χαίρομαι για την ιδρυση του Μακεδονικού κόμματος, επί τέλους πρέπει κάποιος να νιαστει για την Μακεδονία μας. Σάς ευχαριστουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μόνο μέσα από την Βουλή μπορούμε να τους σταματήσουμε! Από μέσα! Γι΄ αυτό και είναι ανάγκη να μπούμε με πλήρη, πανελλαδική αυτοδυναμία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 23-1-2019 / γιαχαρανταν. καντε μια οργανωτικη επιτροπη κε μια λιστα με ολους τους νομους κε 2-3 οσο γινετε σωστα ατομα υποψηφια σε καθε νομο. κε μονο στους δεσποταδες να απεφθινθητε, θα σας δωσουνε 2-3 ατομα σωστα που να μην ινε βαρεμενα. αφτα πρεπη να γινουν το αργοτερο μεχρι τελος φλεβαρη κε ενα οργανωτικο συνεδριο που να εκλεξη πεντε-δεκα / αντε καλη δυναμη / εδω ημαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση των 35.000 υπογραφών! Όσων και εκείνων με τους οποίους ξεκίνησε ο Αλέξανδρος!

   Διαγραφή
 11. Η κυρία ΚΙΚΗ ΚΛΙΑΡΑ απόγονος του Καπετάν Τρομάρα δικαιώθηκε απο το Ευρωπαικό δικαστήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών,αν όντως αληθεύει μήπως πρέπει όλοι να καταθέσουμε μήνυση στο Ε.Δ????Για ψάχτε το

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Με τα σπαθιά θα ξαναπάρουμε το Κάστρο και όχι με τα χαρτιά! Αλίμονο εάν περιμένουμε από τους ξένους να δικαιώσουν την Ελλάδα και δεν την δικαιώσουμε με τα ίδια τα χέρια μας! Η υπογραφή σας στην Ιδρυτική Διακήρυξη, είναι υπογραφή ΑΚΥΡΩΣΗΣ της Συμφωνίας! Για να δουν τη νύχτα των Εκλογών τον "Καπετάν Τρομάρα" με τα μάτια τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΔΡ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΑΧΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΧΡΕΙΟ..
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΕΚΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΑΝΙΑΣ.

  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΙΑΡΜΑΤΩΛΩΝ.

  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝ ΟΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΕΡΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  ΠΡΟΣ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.
  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ.
  ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ...
  ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΑΓΣΤΟΥΜΕ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ.

  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  ..........................................................................
  www.athanasios.thimiopoulos.com...Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ info@athanasios.thimiopoulos.com ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜE; athimiopoulos@hotmail.de ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΩ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.....ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΚΛΕ.
  ...........................................................................
  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΒΑΝΕ ΤΑ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.
  ...........................................................................
  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΝΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ.
  ...........................................................................
  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ....Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ.
  .........................................................................
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ.
  ...........................................................................ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.
  ΕΦΟΣΟΝ ΚΟΨΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΩΣΗ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ..ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ...ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΣΗ ΕΝΩΣΗΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΑΡΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
  .........................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΙΟΥΙΟΥ ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΕΝΑ...
  ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΙΚΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝ...
  ...ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ Μ.....Α........Ν........Α....ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ.
  ....ΟΥΤΑ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΑΜΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.
  ...ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΣΤΑ.
  ....ΑΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.
  ...ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΑΜΠΔΑΔΕΙ.
  ΚΙ ΗΣΥ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΗΓΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧ,ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ....ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΣ ΟΥΤΕ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΜΝΙ,ΟΥΤΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ.
  ...........................................................................
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΑΤΡΙΔΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ..
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΗΚΕΙ ΕΡΞΑ ΚΙ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΜΣΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΠΗΤΑΓΜΕΝ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ ΜΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ.
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΓΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΝΩ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΩ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ.

  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΟΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΑΙΒΑΝΙ.

  ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

  ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΛΙΓΟΝ ΤΟΥΚΟΧΟΥΣΜΕΤΙΚΑ ΜΠΡΕ ΠΑΣΙΑΜ...ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΡΙΚΕΤ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚ ΧΟΥΣΜΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ...

  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΛΑ 4 ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΕΣΩΤΕΡΚΟΝ ΦΡΕΑΤΕΙΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...

  ΦΣΥΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ Η Ε.ΕΝΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΣ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ.ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΟΝ ΤΟΛΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΜΜΕΤΑ ΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ.

  ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΙΧΟΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΤΟΠΙΚΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ... ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ.

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...

  ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ.... ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

  Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

MACEDONIAN POLITICAL PARTY - Thessaloniki, Macedonia, Greece - MACEDONIA IS GREECE