ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! Ντοκουμέντα και βίντεο


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Ειδικό Δικαστήριο κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν όσοι υπογράψουν ή ψηφίσουν το Πρωτόκολλο προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λόγω παραβίασης θεμελιώδους άρθρου της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι πια ...Νόμος τους Κράτους και ξαφνικά δένει χειροπόδαρα τους "δημίους" της Μακεδονίας μας

  Και ίσως αυτός να είναι ο κρυφός λόγος που η Κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην κύρωσή του, ενώ θα έπρεπε, βάση της Συμφωνίας, η κύρωση του Πρωτοκόλλου να γίνει το ίδιο βράδυ με την ψήφιση της Συμφωνίας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ
   Είναι αυτό που λέει η παροιμία πως "ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη"! Και φαίνεται πως τον αγαπάει πολύ... Γιατί, όπως θα διαπιστώσουν όλοι, υπάρχει ένα σημείο που δεν πρόσεξε κανείς και αποτελεί "πυρηνική βόμβα"!

   Πρόκειται για το Άρθρο 2, παράγραφος 4, εδάφιο β, ii, όπου - πέραν της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια - αναφέρονται ρητά δύο απολύτως δεσμευτικοί όροι, χωρίς τους οποίους απαγορεύεται πλέον δια Νόμου η Ελλάδα να ζητήσει πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά και απαγορεύεται να κυρώσει το Πρωτόκολλο προσχώρησής τους, στη Βουλή των Ελλήνων!

"τελεί υπό τους όρους"
1ος ΟΡΟΣ: ΘΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
   Ο πρώτος όρος απαιτεί Δημοψήφισμα στα Σκόπια με έκβαση συνάδουσα με την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή θετικό Δημοψήφισμα με "ΝΑΙ" στη Συμφωνία, από την στιγμή που τα Σκόπια αποφάσισαν την διεξαγωγή του!

 Τι έγινε όμως με το Δημοψήφισμα στα Σκόπια στις 30 Σεπτεμβρίου 2018; Τίποτα! Ο λαός μποϋκοτάρησε το Δημοψήφισμα, απείχε συνειδητά για να το βγάλει Άκυρο, όπως ζητούσε όχι μόνο η Αντιπολίτευση, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Ιβάνοφ. 


  Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, η συμμετοχή ήταν μόλις 36,89%! Και άρα η αποχή 63,11%! Επί συνόλου εγγεγραμμένων ψηφοφόρων 1.806.336, ψήφισαν μόλις 666.344! Μόλις το 1/3!


  Βάση όμως του Άρθρου 73 του Συντάγματος των Σκοπίων, αλλά και του Άρθρου 29 της σχετικής Νομοθεσίας περί Δημοψηφισμάτων, το Δημοψήφισμα είναι Άκυρο, καθώς απαιτείται συμμετοχή πάνω από το μισό του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων!

 Άρα, δεν υπάρχει θετικό Δημοψήφισμα! Δεν υπάρχει Δημοψήφισμα με έκβαση συνάδουσα με την Συμφωνία των Πρεσπών! Και επομένως, ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ! Η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί ούτε να ζητήσει πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ούτε να κυρώσει στη Βουλή το Πρωτόκολλο προσχώρησής τους! Τα Σκόπια ΔΕΝ μπορούν να μπούνε στο ΝΑΤΟ!

ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ
  Οι βιαστικοί "ξεπουλητάδες" της Μακεδονίας, της μίας και μόνης και αιώνια ελληνικής και περήφανης, έπεσαν μέσα στον λάκκο που μας άνοιξαν! Γιατί, όπως σημειώνουμε και στο προοίμιο, η Συμφωνία αυτή (ασχέτως εάν εμείς δεν την αναγνωρίζουμε) αποτελεί με ευθύνη και ψήφο τους, Νόμο πλέον του κράτους και κάθε παράβασή της είναι παράβαση Νόμου! Έτσι, όποιος πολιτικός προχωρήσει από εδώ και πέρα, προς κύρωση του Πρωτοκόλλου προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, παραβιάζει Νόμο του Κράτους και κινδυνεύει με Ειδικό Δικαστήριο!

ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ "ΚΛΕΙΔΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ
  Και κάτι ακόμη! Οι νομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΞ (βλέπε Κοτζιάς) είχαν βάλει μέσα στο κείμενο αυτόν και τον επόμενο όρο, ξέρετε γιατί; Για να μην καταπέσει η Συμφωνία στο Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2 - ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε. ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ
  Διότι, εάν ο Ζάεφ αποφάσιζε Δημοψήφισμα, που το αποφάσισε και την πάτησε, τότε εάν αυτό δεν ήταν έγκυρο και θετικό, η Συμφωνία των Πρεσπών ερχόταν σε αντίθεση με τη θέληση των πολιτών, το Σύνταγμα και τους Νόμους των Σκοπίων, που με το σχετικό άρθρο 29 προβλέπουν Δημοψήφισμα για ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, που εγκρίνεται, μόνον εάν έχει ψηφίσει η πλειοψηφία των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων! Αλλά όπως είδαμε, ψήφισε μόλις το 36,89 % και άρα είναι Άκυρο, όχι μόνο το Δημοψήφισμα, αλλά και η Ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., που ΔΕΝ επιτρέπεται, εάν δεν υπάρξει έγκυρο θετικό Δημοψήφισμα των πολιτών! 

  Η ερώτηση του Δημοψηφίσματος, με την οποία πήγαν να βάλουν "δυο καρπούζια σε μια μασχάλη", ήταν "Είστε υπέρ της ένταξης σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ με την αποδοχή της συμφωνίας μεταξύ της Δημοκρατίας της "Μακεδονίας" και την Ελλάδα;"!  Δηλαδή, πήγαν να περάσουν και την ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., μαζί με το "Ναι" στη Συμφωνία των Πρεσπών, ώστε να εκπληρωθούν οι όροι του Άρθρου 29 της Νομοθεσίας τους, αλλά απέτυχαν και τα χάνουν τώρα και τα δύο!

Νομοθεσία περί Δημοψηφίσματος Σκοπίων 
(ΦΕΚ 81/2005 και ΦΕΚ 3/2006), Άρθρο 29:
"1) Η απόφαση για την αλλαγή των συνόρων της Δημοκρατίας της "Μακεδονίας" και η απόφαση για ένταξη και συμμετοχή σε μια ένωση ή κοινότητα με άλλα κράτη, θα υιοθετηθούν σε δημοψήφισμαεάν η πλειοψηφία του συνολικού αριθμού πολιτών που είναι εγγεγραμμένοι στον Εκλογικό κατάλογο, έχει ψηφίσει στο δημοψήφισμα.
(2) Η απόφαση που αναφέρεται στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, η οποία εκδόθηκε με δημοψήφισμα, είναι υποχρεωτική".


ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ
 Τα παραπάνω σημαίνουν ότι όχι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να καταπέσει στο Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων, αλλά και αυτή η ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., με τον Ζάεφ  πλέον να κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση για παραβίαση και καταπάτηση Νόμων και τον Γκρούεφσκι να επιστρέφει θριαμβευτής και εκδικητής!

   Αυτός είναι φαίνεται ο λόγος που σκέφτεται να κάνει πρόωρες Εκλογές μαζί με τις Προεδρικές τον Μάιο 2019 και να στρώσει νέο Δημοψήφισμα (ίσως με τροποποιημένο ερώτημα, επειδή για το ίδιο θέμα Δημοψήφισμα επιτρέπεται μετά από δύο χρόνια) προκειμένου να καταφέρει τον κόσμο να πει "ΝΑΙ", για να γλιτώσει τις βαριές νομικές συνέπειες των αυθαιρεσιών του...


2ος ΟΡΟΣ: ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
   

   Υπάρχει όμως και ο δεύτερος όρος του Άρθρου 2, παράγραφος 4, β.ii, που αφορά την ολοκλήρωση των Συνταγματικών τροποποιήσεων που προβλέπονται στη Συμφωνία. Και στη Συμφωνία προβλέπεται ονοματολογική αλλαγή σε όλα ανεξαιρέτως τα άρθρα του Συντάγματος των Σκοπίων, κατά το άρθρο 1, παράγραφος 12:


   Τι έκαναν όμως Σκόπια και Ζάεφ με "βέτο" των 8 πρώην πια Βουλευτών του V"M"RO; Εξαίρεσαν των αλλαγών, αυθαίρετα και παραβατικά, το προκλητικότατο άρθρο 36 του Συντάγματός τους, που φανερώνει ότι το αληθινό όνομα τους είναι "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" σκέτο και η αληθινή ταυτότητά τους "εθνικά" "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ", ενώ παρέχουν με αυτό το άρθρο κοινωνικό και υγειονομικό άσυλο, σε όλους τους πράκτορές τους, που δρουν υπέρ του "Μακεδονικού" κράτους που φτάνει ως το ...Αιγαίο και υπέρ της ξεχωριστής "εθνικής" ταυτότητας του "Μακεδονικού" λαού!


   Το προκλητικό αυτό άρθρο, κάνει ακόμη λόγο για "εθνικούς απελευθερωτικούς πολέμους" της "Μακεδονίας", που σημαίνει όχι μόνο τους Κομιτατζήδες του παλιού καιρού που κατασφαγιάσαν την Μακεδονία, αλλά και τους Κομμουνιστές "συντρόφους" τους, που πολέμησαν για τον διαμελισμό της Ελλάδας και την βίαιη προσάρτηση της ελληνικότατης Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία!

   Το άρθρο 36, παραμένοντας αναλλοίωτο, γκρεμίζει ολόκληρη τη Συμφωνία των Πρεσπών, τόσο στο γράμμα, όσο και στο δήθεν "πνεύμα", που θέλησαν να μας περάσουν στην Ελλάδα!

   Η παραμονή του άρθρου 36, καταπατά τον δεύτερο όρο του Άρθρου 2, παρ. 4, β.ii της Συμφωνίας/ Νόμου των Πρεσπών! Η Ελλάδα απαγορεύεται ρητά πλέον να βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ! Δείτε το σχετικό βίντεό μας:


   Όποιος λοιπόν προχωρήσει προς Κύρωση του Πρωτοκόλλου προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, "οπλίζει" πλέον μια "πυρηνική βόμβα", που θα εκραγεί στα χέρια του! Και τα δικά του και όλων όσων τον ακολουθήσουν στο χάος και το Ειδικό πιθανόν Δικαστήριο ! Γιατί υπάρχει και Θεός σ΄ αυτόν τον τόπο! Και ίσως με την βοήθειά Του, αποδειχθεί πως υπάρχει και λαός, έτοιμος να μας εμπιστευθεί και να μας ακολουθήσει "στην φωτιά και την δόξα"11 σχόλια:

 1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΩΘΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ..........................................................................
  www.athanasios.thimiopoulos.com.....info@athanasios.thimiopoulos.com ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣ ΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΕΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ...
  ΜΕΣΩ....Google.....YouTube...THANASIS THIMIOPOULOS...ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  elatora.wordpress.com..ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ....ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ...
  ...........................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ e.mail.....athimiopoulos@hotmail.de ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑN ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

  ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΣΩ ΓΟΟΟΓΚΛΕ....
  ...........................................................................
  ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 75 ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΟΡΝΙΑ ΑΚΟΜΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΕΓΩ.
  ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΕΚΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ...
  ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...ΠΟΥ ΕΓΩ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ..
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ...Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ....ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΟΥΣ ΜΕΚΔΟΝΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΑΧΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ.
  ΚΕΛΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΡΠΟΣΚΥΝΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ...
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ....ΕΝΩ ΕΓΩ ΖΗΗΤΟΥΣΑ ΕΝΝΑΝ...ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΟΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...

  ΜΕ ΣΥΧΓΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΣΥ ΛΥΚΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΑΙΜΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ...

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.


  ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ....ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟΛΗ.
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ...ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ.
  ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.
  ..........................................................................
  ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΑΜΤΑ ΤΡΙΑ....ΠΑΤΡΙΔΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΤΟ 1947.....ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ....ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 195Ο ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΡΜΟ ΧΡΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1956 ΜΕΧΡΙ 196Ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ 1968 ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947....
  ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΞΣΟΥΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΙΤΑΛΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ,ΑΛΒΑΝΩΝ,ΣΛΑΒΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ 1999 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΔΡΟΜΝΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΕΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ.

  Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.....ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΟΠΟΥ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ....ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ Η ΓΙΑ ΑΜΠΗΔΜΑ...ΕΞΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ... Η ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΙΣ ΜΑΣ Η ΠΟΥΤΣΑ...
  ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ...ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΜΠΔΟΥΝΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΟΥΣΧΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ.ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΧΩΣ ΕΜΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΧΡΙΚΟΣ.

  ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΑΤΗΡΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΗΡΙΚΟΝ ΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 2ΟΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

  ΣΑΝΤΣΑΝ ΤΣΑΛ,ΜΩΡ ΤΣΕΝΤΣΑΝ ΤΣΑΛ
  ΤΣΠΗΡΑΝ ΟΛ ΝΑ ΑΝ ΦΑΝΤΑΡ
  ΕΜΝΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ
  ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΤΙΚΙΟ
  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΚΛΥ
  ΠΟΤΕΙ ΗΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕΙ ΚΕΙ
  ΕΤΣΙ ΑΦΚΕΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΛΤΕΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΣΤΑΛΟΥΝΙΚ
  ΓΙΑ Ν ΑΜΠΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΙΤΣ.
  ΡΕΦΡΕΝ.
  ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚ
  ΓΙΑ Ν ΑΜΠΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΙΤΣ.

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΠΗΓΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΝΗ ΚΥΡΙΑ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛ ΣΤΕΙΝΟ ΒΡΑΚΙ
  ΤΑΝΓΚΑ ΣΛΙΠ ΜΗ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ
  ΣΦΙΞΕΙ,ΣΦΙΞΕΙ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΙ
  ΤΡΑΒΑ,ΤΡΑΒΑ ΜΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΕΡΙΑ.

  Η ΜΗΤΣΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΩ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΓΚΙΖΕΡΟΥΣΕ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΤΑΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΕΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΖΟΥΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΓΟΜΑΡΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΛΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΗΤΣΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΑΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΑΤΩ Η ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΔΕΗ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΤΣΙΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΕΓΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ..ΚΙ ΤΣΚΩΝΟΥΝΤΑΝ Η ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΤΣ ΚΙ ΑΜΠΔΟΥΣΑΝ ΤΣΓΙΔΕΙΣ ΚΙ ΤΣΠΡΟΥΒΑΤΗΝΕΙΣ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΣΚΟΤΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΡΙΑ....ΑΠ ΛΑΛΛΟΥΣΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΙΝΑ...

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΜΕΤΑ ΠΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΤΓΕΛΙΕΣ Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟ 2Ο19 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΤΩΤΕΡΓΙΑ....ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΑΛ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΏ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑΙ ΕΔΙΚΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙΕ ΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 6Ο ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΠΝ Φ.Π.Α...

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.....ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.

  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΦΑΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΣΥΜΩΝΕΙΑ,ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΝ ΤΑ ΦΑΝΕ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΔΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

  ΝΑ ΦΧΑΡΙΣΤΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.

  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΑΤΑ.
  ΛΥΣΤΕ ΑΤ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΝΓΕΡΑΜΝΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΛΟΓΩ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ.

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ...ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΨΕΥΤΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...

  ΓΝΗΣΙΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΧΡΟΝΤΑΔΩΝ..
  Ο ΝΤΑΒΕΛ ΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΑΣΡΙΤΕΡΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.
  ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ.
  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΑΤΑ.

  ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΚΡΙΚΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΤΟ 2Ο18 ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΣΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΤΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 5.

  ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑ.

  ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.

  ΕΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΑΤΑ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΙΟ ΤΟ 2Ο15 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ 2Ο17...ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ 2Ο15...

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΧΡΕΙΟ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...
  ΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ....Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΜ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΟΟΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΨΚΕΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. AΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ.

  ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ...ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΙΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Π.Χ. ΝΑ ΔΑΝΙΣΕΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΥΑΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΒΑΥΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΩ ΕΓΩ... Ο ΕΛΛΗΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

  ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΤΙΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΟΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
  ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗΛΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ...

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΛΙΑ,ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΑΛΑΛ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ...ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΟΤΑΝ ΕΠΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.
  ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

  ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΑΔΑΣ.

  Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΘΝΕ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΩ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΟ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΘΑΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...
  ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΑ ΠΑΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ....ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ....
  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ....ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ.

  ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑ..
  ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΛΑΔΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΓΕΙ.
  ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΒΡΟΝΤΕΣ,ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑΞΑΝΑΝΑΣΤΗΘΕΙ....ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΓΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΝΗΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΑΘΙ...

  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΘΑ ΕΜΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΡΙΟΙ ΓΑΤΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ...ΠΡΟΣ Ο ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ....
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΟΥΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΑΝΔΡΟΥ...ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ...ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΘΡΕΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΙΑ.
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.Νa ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...

  ΚΑΤΑΔΑΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΙΕΡΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

  ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΑΚΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ... ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ...

  ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ.

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ 1943 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΙΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ.....ΜΠΡΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

MACEDONIAN POLITICAL PARTY - Thessaloniki, Macedonia, Greece - MACEDONIA IS GREECE