ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΣΕ ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!


Πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι υπέβαλε δημόσια την παραίτησή του, η οποία θα επισημοποιηθεί με επιστολή που θα στείλει αύριο Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στον Πρόεδρο της Βουλής, όπως ο ίδιος εξήγγειλε!

 Η παραίτηση Γκρούεφσκι είναι μέρος του Αμερικανο-Γερμανικού Σχεδίου, της λεγόμενης Συμφωνίας του Przino του καλοκαιριού 2015, ανάμεσα σε ΗΠΑ, Βερολίνο και Βρυξέλλες από τη μια και στις πολιτικές δυνάμεις των Σκοπίων από την άλλη, για νέες, εγγυημένες και ανόθευτες Σκοπιανικές Εκλογές στις 24 Απριλίου 2016, οι οποίες όμως δεν θα γίνουν από την Κυβέρνηση Γκρούεφσκι, αλλά από μια "υπηρεσιακή" Συγκυβέρνηση Συνεργασίας, κυρίως τεχνοκρατών, υπό την υψηλή εποπτεία των ξένων, με προσυμφωνημένο αντάλλαγμα την εξασφαλισμένη και άμεση ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.!



  Βάση της Συμφωνίας, ο Γκρούεφσκι θα έπρεπε να παραιτηθεί 100 ημέρες πριν τις Εκλογές της 24ης Απριλίου, δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου, επομένως αύριο! Γι' αυτό ακριβώς  - και αφού συμφώνησε προχθές τις λεπτομέρειες και εγγυήσεις με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν - ο Γκρούεφσκι ανακοίνωσε από σήμερα την παραίτησή του από την Πρωθυπουργία!

   Η νέα Κυβέρνηση, θα έχει βέβαια Πρωθυπουργό που θα προέρχεται από το Κόμμα του Γκρούεφσκι (πιθανότατα ο Γ. Γραμματέας του V"M"RO Εμίλ Ντιμιτρίεβ), αλλά τα ινία δεν θα είναι πια ολοκληρωτικά στα χέρια του Νίκολα... 

   Αυτή την "χαραμάδα" θέλουν ακριβώς να εκμεταλλευτούν οι ξένοι, προκειμένου να "λύσουν" ταχύτατα πλέον το Σκοπιανό, δίνοντας προσβλητικά το όνομά μας στο κρατίδιο των Πλαστογράφων, ώστε το βάρος της "νέας" ονομασίας να το χρεωθεί όχι ο παραιτηθείς Γκρούεφσκι, αλλά η "οικουμενική" Συγκυβέρνηση των Σκοπίων, θέτοντας το "νέο" όνομα σε Δημοψήφισμα, για να πάρει τελικά ο λαός - και όχι οι πολιτικοί - την ευθύνη της δήθεν "υποχώρησης" και "αλλαγής" της Συνταγματικής Ονομασίας (με το "Μακεδονία" εντός)! 

   Την ίδια ώρα ετοιμάζεται αντίστοιχη "οικουμενική" επίσημα ή ανεπίσημα Συγκυβέρνηση και στην τελείως διαλυμένη Ελλάδα μας, ώστε οι μνημονιακοί συνεταίροι ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ  - ΠΟΤΑΜΙ κα. να παραδώσουν το Όνομά μας επισήμως πλέον στους Πλαστογράφους!

   Γι΄ αυτό ακριβώς βγαίνει μπροστά το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Για να μπλοκάρει το Σχέδιο ξένων και ντόπιων και να ακυρώσει το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα του αιώνα, καθώς η παράδοση του Ονόματος της μίας και μόνης Μακεδονίας, συνιστά παράδοση του Εδάφους της βόρειας Ελλάδας! Συνιστά Διαμελισμό και Εθνική Συμφορά! Συνιστά το ιστορικό τέλος του ίδιου του Ελληνισμού!
   Και ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε! 

   Όλοι οι Έλληνες μαζί μας ενωμένοι για τη Μακεδονία και η Μακεδονία δυνατά και αλεξάνδρεια για ολόκληρη τη μονάκριβή μας Ελλάδα!
 Ερχόμαστε αποφασισμένοι μέσα από τάφους και δάκρυα και οι Εφιάλτες, εθνικοί και μνημονιακοί, ας τρέμουν!

   ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο 
και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr