2.340 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!



  Συμπληρώνονται σήμερα 2.340 χρόνια από τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκείνο τον τραγικό Ιούνιο του 323 π.Χ.!

 Η μεγαλύτερη φυσιογνωμία του αρχαίου κόσμου, ο προφητευμένος στην Παλαιά Διαθήκη Έλληνας Βασιλιάς των Μακεδόνων, ο Αρχιστράτηγος Στρατηλάτης του Ελληνισμού κατά των Περσών, ο ελευθερωτής των σκλαβωμένων ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας, ο ευεργέτης όλων των λαών της Ανατολής, ο Μέγας Εκπολιτιστής, ο ενάρετος και ανδρείος, το καμάρι όλων των γενεών των Ελλήνων, έσβησε τέτοιες μέρες, βυθίζοντας σε πένθος την Οικουμένη, ακόμη και την ίδια τη μητέρα του Δαρείου, η οποία πέθανε από τη στεναχώρια της για τον θάνατο του ανεπανάληπτου Μεγάλου Αλέξανδρου που συνέβη στις 13 (ή κατά άλλους στις 11 Ιουνίου) του 323 π.Χ..

   Ακολούθησε η τραγική δίωξη και θανάτωση της οικογένειας του γιου του Φιλίππου Β΄, όπως της μητέρας του Ολυμπιάδας στην Πύδνα, της γυναίκας του Ρωξάνης και του γιου του Αλέξανδρου Δ΄ στην Αμφίπολη, μαζί με τους θλιβερούς εμφύλιους πολέμους των καθόλα άξιων και γι΄ αυτό φιλόδοξων Εταίρων, που δυστυχώς αδυνάτισαν την Ελληνική Αλεξανδρινή Αυτοκρατορία και τα βασίλεια των Επιγόνων, κάτι από το οποίο επωφελήθηκαν τελικά αργότερα οι Ρωμαίοι, εισβάλλοντας, καταστρέφοντας, λεηλατώντας και καταληστεύοντας τελικά την ξακουστή και ολόχρυση Μακεδονία μας!

   2.340 χρόνια μετά, η μνήμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ειδικά για εμάς τους Μακεδόνες, αλλά και για όλους τους Έλληνες, ισχυρή, φωτεινή, ξακουστή και ολοζώντανη! Ακούμε δυνατή τη φωνή του! Βλέπουμε παντού ανεξίτηλα τα ίχνη του! Αφουγκραζόμαστε γοργό τον καλπασμό του! Κοιτούμε σαν κεραυνό τον ακμαίο Βουκεφάλα!

   Συγκρίνοντας δε το τι έκανε εκείνος, το πού έφτασε, το τι μας παρέδωσε, το πόσο δόξασε τον Ελληνισμό στα πέρατα της γης και στα βαριά και αιώνια βιβλία της Ιστορίας, ντρεπόμαστε για τη δική μας μιζέρια, κατάντια και φτήνια, σαν χώρας και σαν λαού, που γρήγορα ξεχνά τους ευεργέτες και τους ήρωές του, λόγω της θλιβερής, ανθελληνικής Παιδείας που βιώνει σε Σχολεία, Πανεπιστήμια, ΜΜΕ...

  Καμαρώνουμε για το χθες, ντρεπόμαστε για το σήμερα! Και οργιζόμαστε για το αύριο που αφήνουμε να μας φτάσει και να μας φύγει ακόμη πιο άδειο, ακόμη πιο αναξιοπρεπές, ακόμη πιο σκοτεινό, επειδή ΕΜΕΙΣ δεν κάναμε κάτι γι΄ αυτό σήμερα!

 Βλέπουμε μια Ελλάδα γαλανόλευκη, αγνή, περήφανη, αρχοντογεννημένη, να σέρνεται ζητιάνα στα κάγκελα του "θηριοδαμαστή" Σόιμπλε και στους απογόνους των Ναζί, που έκαναν Ολοκαύτωμα ανεξόφλητο την πατρίδα μας, χρωστώντας μας 1 τρισεκατομμύριο ευρώ! Και τα χρωστούν σε έναν λαό, στον οποίο ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Και κανείς δεν κουνιέται... Μόνο κλάματα, δάκρυα, φοβία, παρακαλητά... Χωρίς μαζεμένα μανίκια! Χωρίς γρανιτένια στήθη! Χωρίς Αλέξανδρους!



 Μια Ελλάδα ντροπής, που σέρνεται πίσω από τους Πλαστογράφους των Σκοπίων, ικετεύοντάς τους να αποδεχθούν τη λεγόμενη "Σύνθετη Ονομασία", με το χρυσό, επικό ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, παραδίδοντας γη και ύδωρ, τον ίδιον Αλέξανδρο, την ίδια την Ελλάδα!

 Βλέπουμε ακόμη μια Παιδεία ψόφια, ηττημένη, ελληνοφοβική, αντιχριστιανική, αθεϊστική, δυτικόφρονη, υλιστική και μαδημένη, με γηρασμένα Υπουργεία Παιδείας και Συλλόγους Κομματικών Εκπαιδευτικών Συνδικαλιστών και Σχολεία χωρίς αγωγή, ιδανικά και αξίες, χωρίς αθλητισμό πνεύματος και σώματος, όπου οι μαθητές ξεχειλίζουν από ατιμώρητες και μη αντιμετωπίσιμες παιδαγωγικά βρισιές, ύβρεις, ασέβεια και σκληροκαρδία, εθισμένα σε ηλεκτρονικά παιχνίδια απίστευτης βίας και αίματος ή "σεξ", με τα ναρκωτικά να κάνουν βόλτες από καλά δολωμένα "αγκίστρια"...

   Βλέπουμε και ακούμε όλα σχεδόν τα παιδιά, τους απογόνους του πιο λαμπρού Έθνους της Οικουμένης, τα παιδιά που προόρισε για συγκληρονόμους της αιωνιότητας ο Θεός, να αποκαλούνται διαρκώς με ένα χυδαίο "όνομα" πεζοδρομίου, αποκομμένα από τη σοφία, τη σωφροσύνη, την Ορθοδοξία, την Θεία Χάρη, την ανθρωπιά, την εαυτοθυσία, την αρετή... Καλά προετοιμασμένοι αυριανοί δούλοι, ανυποψίαστοι για τον βαθμό δουλείας και δυστυχίας που θα βιώσουν, επειδή κανείς δεν τους μιλά για την πραγματική Ελευθερία, τον Χριστό, τη Δικαιοσύνη, τους Ήρωες, του Αγίους, τους Ευεργέτες, τον Αλέξανδρο!

   Βλέπουμε και την αγωνία της Εθνικής μας Άμυνας, από την οποία περικόψανε κάθε κονδύλι και εξοπλισμό ποιοτικής υπεροχής, απέναντι στο φρενήρη ρυθμό εξοπλισμού της Τουρκίας, που ετοιμάζεται με νύχια και με δόντια να ριχτεί στην Ελλάδα, για να την κομματιάσει πάνω στην "αδυναμία" της, σε απόλυτο συγχρονισμό με τους "Δανειστές" μας... Και οι Κυβερνήσεις κρύβουν την εφιαλτική πραγματικότητα, συνεχίζοντας να ψηφίζουν περικοπές επί περικοπών και μειώσεις επί μειώσεων, ενώ αφήνουν σχεδόν "ρακένδυτους" οικονομικά τους Στρατιωτικούς, που βράζουν για όλα αυτά, χωρίς να μπορούν να μιλήσουν δημόσια...

  Βλέπουμε όμως και τους Τάφους, όλων εκείνων των σπουδαίων προγόνων, να ικετεύουν να ξεκινήσει κάποιος, να γίνει κάτι, να σωθεί από Νέα Άλωση η πατρίδα, να ξανακερδίσει την περηφάνια και την τιμή της, την διεθνή εκτίμηση των λαών, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην Ιστορία, μα και την αξιοπρέπεια των κατοίκων της, την αγάπη και τον σεβασμό των παιδιών της, την ευχή των γερόντων της, την ευλογία του Θεού της, τις μητρικές πρεσβείες της Παναγιάς, τις παρακλήσεις των Αγίων της, την ευημερία και ευτυχία των πολιτών της!

  Και αυτό το ΚΑΤΙ, αυτό που όλοι περιμένουμε και ελπίζουμε πως θα γίνει, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από πουθενά αλλού, παρά από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

   Όπως τότε, που η Ελλάδα ήταν διχασμένη και εξουθενωμένη από τον εσωτερικό εμφύλιο Πελοποννησιακό Πόλεμο και έγινε ξαφνικά η δεκαεξάκτινη φωτιστική ηλιαχτίδα και σάρισα ολόκληρης της Ανατολής!

   Όπως και πάλι αργότερα, που η λεγόμενη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ έδωσε πνοή και ανάσα, δύναμη και δόξα στην ξέπνοη τότε, μεταλεξανδρινή Βυζαντινή μας Αυτοκρατορία!

   Όπως πριν από εκατό χρόνια, που το πτωχευμένο και υπό Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο Κράτος της "Μελούνας", το ηττημένο θλιβερά από τους Τούρκους το 1897, δυνάμωσε απίστευτα και αστραπιαία από τον ηρωικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, θέριεψε, ανδρώθηκε, ανδραγάθησε και διπλασιάστηκε ελευθερώνοντας μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς, Μακεδονία, Ήπειρο, Βόρειο Ήπειρο και Βόρειο Αιγαίο!

   Ναι, όπως το είπε προφητικά ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος "η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα" και πάλι!

   Και κοντά στη Μακεδονία, αφυπνίζονται όλοι οι Έλληνες, οι Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα! Αφυπνίζεται και πάλι όλο το Έθνος! Μια νέα δύναμη ελπίδας φυσά πια στις καρδιές! 

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ! 
ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ! 
Με τη βοήθεια του Θεού και την Αγία Σκέπη της Υπερμάχου πάντα Στρατηγού μας! 

Μακεδονία, 13 Ιουνίου 2017 μ.Χ.
2.340 χρόνια από τον θάνατο του αθάνατου Μεγάλου Αλεξάνδρου
η Ελλάδα ξαναγεννιέται

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr