''ΚΟΤΖΙΑΝΙΣΤΑΝ''... Ο μεγάλος σάπιος συμβιβασμός - ''Φύλλο και φτερό'' η επιχειρηματολογία του Υπουργού Εξωτερικών


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΞ
Μακεδονικό Κόμμα, Μακεδονία 21 Ιουνίου 2018 μ.Χ.
    
   Κύριε Κοτζιά,
το να χρησιμοποιεί κανείς την ευφυΐα, τις ικανότητες, τις γνώσεις και την θέση του, για να προκαλεί καλό στον λαό του, είναι αρετή και ευλογία. Το να τα χρησιμοποιεί όμως για να προκαλέσει δεινά, είναι φρίκη και τραγωδία.

  Και εσείς ακριβώς, με μεγάλες διπλωματικές ικανότητες, τις οποίες πολλάκις και γραπτώς εκφράσαμε και θαυμάσαμε, χρησιμοποιήσατε όλα τα παραπάνω, για να βλάψετε τελικά ανεπανόρθωτα την πατρίδα!

   Δεν μείνατε στο erga omnes, όπως είχατε αρχικά πρόθεση για να στριμώξετε τα Σκόπια, αλλά ξαφνικά, πανικόβλητος και χωρίς να υπάρχει λόγος και βιασύνη, σπεύσατε να τους δώσετε τα πάντα, όσα ποτέ δεν θα τολμούσαν να φανταστούν ότι θα πετύχουν! Τους δώσατε ακόμη και τα μελλοντικά κλειδιά της "Μακεδονίας του Νότου ή του Αιγαίου"!

   Αναφέρουμε το κύριο δήθεν επιχείρημά σας:

  "Όλοι τους αποκαλούσαν μέχρι τώρα "Μακεδονία". Από εδώ και πέρα θα τους αποκαλούν "Βόρεια Μακεδονία"...

 Απάντηση:
1. Μα είναι "Μακεδονία"; Τι λέει η Γεωγραφία; Το μεσαίο τμήμα των Σκοπίων είναι η Παιονία και το πάνω η Δαρδανία. Άρα και γεωγραφικά, τα 2/3 των Σκοπίων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


2. Βόρεια Μακεδονία, είναι μόνο το κάτω αλύτρωτο ελληνικό κομμάτι, για το οποίο υπάρχει κατάθεση Υπομνήματος στα Ηνωμένη Έθνη, από την "Επιτροπή Αλυτρώτων Βορείου Ελλάδος", υπό τον τίτλο "η Αλύτρωτος Βόρειος Μακεδονία" με υπογραφές ντόπιων εκεί Ελλήνων (Μοναστήρι και τα γύρω χωριά), με το οποίο ζητούσαν στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου την ένωσή τους με την μητέρα Ελλάδα! Ο όρος "Βόρειος Μακεδονία" εδώ ήταν καθαρά γεωγραφικός, ελληνικός και πραγματικός!  Αφορά τη γραμμή Αχρίδα - Μοναστήρι, Κρούσοβο, Περλεπές, Στρώμνιτσα, Γευγελή

  Όμως εσείς, ούτε καν περιλάβατε στην άθλια Συμφωνία τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες των Σκοπίων, που ζουν ακόμη εκεί και τους βγάζετε μόλις ...400, ενώ είναι 300.000! Αλλά οι απέναντι φίλοι σας, τους απαγορεύουν να δηλώσουν Έλληνες!

3. Επί δύο δεκαετίες, τα Σκόπια είχαν την ονομασία FYRO"M", μια σύνθετη ονομασία, χάρη στην οποία τους αποκαλούσαν όλοι σκέτο "Μακεδονία". Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Άρα ουδέν επιτύχατε

  Ήδη θα το διαπιστώσετε αυτό τώρα, σήμερα, στις διάφορες παραλίες της Μακεδονίας (Χαλκιδική, Πιερία, Στρυμωνικός), όπου ακούγονται Σκοπιανοί να λένε συνεχώς μια λέξη: "Μακεντόνια"! Ούτε "Σεβέρνα", ούτε "Ταβέρνα"! Ούτε "Νόρθ", ούτε "Φιόρδ"!

4.  Μεγάλη προσοχή! Τα Σκόπια χρησιμοποιούν το "Βόρεια" σαν γεωγραφικό προσδιορισμό στο δήθεν Εθνικό "Μακεδονία" και όχι στο γεωγραφικό "Μακεδονία"! Άρα η ονομασία που τους δώσατε σημαίνει το "βόρειο" μέρος των εθνικά "Μακεδόνων"! Το "βόρειο" μέρος του δήθεν "Μακεδονικού" έθνους! Κάτι, που αφήνει ορθάνοιχτο και προς μελλοντική διεκδίκηση το "Νότιο", που κάποιος άφρων Υπουργός, τους το τύλιξε άθελά του και το έβαλε στο "ψυγείο" τους άχρι καιρού...

5. Από ουσιαστικής δε πλευράς, σε τίποτε δεν διαφέρει το "Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" από το σκέτο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", επειδή όπως τονίσαμε και το ξέρετε, το "Μακεδονία" με ή χωρίς προσδιορισμό, το χρησιμοποιούν εθνικά και όχι γεωγραφικά! Άρα παραμένουν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" των δήθεν εθνικά "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"!

6.  Εάν χρησιμοποιήσει τώρα κανείς την "λογική" σας, το "Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα είχε κάποιο νόημα, εάν υπήρχε αντίστοιχα κράτος "Νότιας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", ώστε να είναι σαφής ο διαχωρισμός! Όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει! Έτσι διεθνώς τα Σκόπια θα εμφανίζονται ως η μόνη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και οι μόνοι "Μακεδόνες"! Μέχρι βέβαια να έρθει στην εξουσία το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού και να μάθει σε όλους σας Ιστορία και Γεωγραφία, δίνοντας και ελληνικά διαβατήρια στους Έλληνες των Σκοπίων! Αφαιρώντας τα από κάποιους άλλους εθνικά ανάξιους και επικίνδυνους

  Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Κόμμα, με την ονομασία του και μόνο, θα επανακτήσει σταδιακά και καθολικά την ελληνικότητα και μοναδικότητα του ονόματος, καθώς σε Διεθνή Συνέδρια, Οργανισμούς, Συνεντεύξεις, θα ακούγεται "Macedonian Political Party" και δίπλα θα έρχεται ο συνειρμός του "Greece"!

   Και όταν θα τους μιλήσουμε ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, δηλαδή ΕΛΛΗΝΙΚΑ, τότε θα αντιληφθείτε τι θα πει Διπλωματία της ψυχής!

   Όταν θα τους αναγγείλουμε ότι θα μιλήσουμε στη γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τότε θα καταλάβετε, τι ανοησία διαπράξατε, όταν σώνει και καλά ισχυρίζεστε ότι η Ελλάδα τάχα αναγνώρισε "Μακεδονική" Γλώσσα το 1977! Και ξέρετε κάτι; Ούτε ένας, μα ούτε ένας Σκοπιανός ισχυρίστηκε ποτέ αυτόν τον εγκληματικό και εξωφρενικό ισχυρισμό σας! Ούτε ένας! Ούτε ο Γκρούεφσκι! ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ! 

  Αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, δεν νοούνταν ο διπλωμάτης ΥΠΕΞ, να πάει και να το ομολογεί δημόσια και να παραδέχεται τα απαράδεκτα, φέροντας σε δύσκολη θέση τη χώρα του! Αυτό είναι Διπλωματικό έγκλημα! Που ποτέ δεν θα διέπραττε ούτε ο πιο αρχάριος Διπλωμάτης, του οποίου πρώτιστο καθήκον είναι να προστατεύει τις παραλείψεις, να σκεπάζει τις "λακούβες" και να απορροφά "κραδασμούς", σαν καλό "αμορτισέρ" της χώρας!

7.  Δεν έφτανε όμως η ατυχέστατη παράδοση του Ονόματος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και οι απαράδεκτες κατηγορίες σας για το 1977, αλλά προχωρήσατε ΣΕΙΣ, όχι η ΝΔ ή άλλος, ΣΕΙΣ, με την υπογραφή σας, σε γραπτή αναγνώριση "Μακεδονικής" Γλώσσας, την οποία η Ελλάδα ουδέποτε αναγνώρισε σαν ΕΘΝΙΚΗ Γλώσσα. Εσείς κάνατε όμως ακόμη και αυτό! 

  Και σας ρωτούμε κύριε Κοτζιά: οι Μακεδόνες μιλούσαν σλαβικά; Σλαβικά μιλούσε ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος; Σλαβικά σας γράφουμε εμείς τώρα από τη Μακεδονία, την μία και μόνη; Στα σλαβικά συνεννοούνταν ο Μέγας Αλέξανδρος με τους άλλους Έλληνες; Στα σλαβικά είναι οι επιγραφές μας στα Μουσεία της Βεργίνας, της Πέλλας, της Αμφίπολης; Στα σλαβικά ήρθε και μας μίλησε και μας έγραψε επιστολές ο Απόστολος Παύλος; Και αφήστε τις ανοησίες ότι η Ελλάδα αναγνώρισε τέτοια γλώσσα το 1977, αποκρύβοντας μάλιστα ότι υπήρχαν τότε συνθήκες Ψυχρού Πολέμου και πόλωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Σοβιετική Ένωση. Δεν την αναγνωρίσαμε ποτέ! Πώς να αναγνωρίσεις κάτι που δεν υπάρχει! Αυτό μόνο εσείς το καταφέρατε, υποθηκεύοντας τα εθνικά και ιστορικά μας δίκαια και συμφέροντα. Γιατί και η Ελλάδα και η Βουλγαρία διευκρίνιζαν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν αναγνωρίζουν "Μακεδονική" Γλώσσα!

  Μα αν αλήθεια κύριε Κοτζιά, η Ελλάδα είχε αναγνωρίσει με την καρδιά της "Μακεδονική" Γλώσσα, τότε γιατί οι προηγούμενες από εσάς Κυβερνήσεις δεν το αποδέχονταν, όταν το ζητούσαν τα Σκόπια σαν βήμα προς τελική Συμφωνία; Αλλά βλέπετε μόνον εσείς καταφέρατε και πάλι κάτι τέτοιο: αφενός να κατηγορείτε τους άλλους για να χτίσετε άλλοθι και αφετέρου να μην βλέπετε ότι εκείνοι δεν φτάσανε σε Συμφωνία με τα Σκόπια, επειδή ακριβώς δεν δεχόταν "Μακεδονική" Γλώσσα και "Μακεδονική" Ταυτότητα/Εθνότητα και Εθνικότητα/Ιθαγένεια! Άρα δεν σας φταίνε οι άλλοι... Δεν σας φταίει το 1977, αλλά το περιεχόμενο του καπέλου σας!

   Αλλά δεν ακούσατε και το Ανακοινωθέν του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών στις 13-4-1992, όπου συμμετείχε και το κόμμα σας σαν "Συνασπισμός":

  "H Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ, στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη «Μακεδονία»"!

  Μα εάν η Ελλάδα δεν δεχόταν το 1992 να υπάρξει η λέξη "Μακεδονία" στην ονομασία του κράτους, θα το δεχόταν στη "Γλώσσα" του; Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε! Η Ανακοίνωση είναι σαφής: Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα που έχει τη λέξη "Μακεδονία"! Άρα ούτε Γλώσσα! Πώς λοιπόν λέτε εσείς ότι "αναγνωρίζουμε"; (δείτε εδώ)

8. Και το χειρότερο όλων, τους αναγνωρίσατε γραπτώς το δικαίωμα Αυτοπροσδιορισμού, δηλαδή το δικαίωμα να είναι δήθεν εθνικά "Μακεδόνες"! Κάτι το οποίο αποτελεί ιστορικό και πολιτικό έγκλημα, που θα ζήλευαν ο Χίτλερ και ο Στάλιν! Γιατί αποτελεί προϊόν της πιο νοσηρής σοβιετικής φαντασίας, η τεχνητή δημιουργία εθνών για γεωπολιτικούς λόγους! Για την αρπαγή των εδαφών διεκδίκησης στο μέλλον! Όσο φοβερή είναι η εξαφάνιση ενός υπαρκτού λαού (Ολοκαύτωμα Εβραίων, Σέρβων, Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων), τόσο φοβερή είναι και η τεχνητή, ψευδής κατασκευή ενός ανύπαρκτου λαού, που θα χρησιμοποιηθεί σαν "πολιορκητική" μηχανή σε δόλια γεωπολιτικά σχέδια!

  Το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού κύριε Υπουργέ, ισχύει όταν υπάρχουν πραγματικά και όχι τεχνητά και πλασματικά "δεδομένα" και υποκρύπτονται κατακτητικοί σκοποί, όπως αυτοί που υπαγόρευσαν σε Στάλιν και Τίτο την δημιουργία ψευδούς δήθεν "Μακεδονικού Έθνους", ώστε να μπορέσουν να πάρουν κατόπιν το έδαφος και τα στρατηγικά λιμάνια της Μακεδονίας (μας, για να μην μπερδεύεστε)! 

  Εάν η περιοχή μας ονομαζόταν π.χ. "Κοτζιανία", τότε οι παραπάνω θα έσπευδαν να ονομάσουν "Κοτζιανό" το πλαστό έθνος, ενώ θα αυτοπροσδιορίζονταν σαν "Κοτζιανοί"! Και σας θυμίζουμε, πως η εφεύρεση εκείνη είχε γίνει, από το φόβο της Σοβιετικής Ένωσης, για μελλοντικό εναγκαλισμό της Βουλγαρίας από τη Γερμανία, όπως πράγματι έγινε στο Β΄ Παγκόσμιο, όπως ακριβώς και στον Α΄! Η Μόσχα φοβόταν πως η Βουλγαρία θα γίνει γερμανικό προτεκτοράτο και θα αποκτήσει δια της Μακεδονίας διέξοδο και πολεμικό ναυτικό και λιμάνια στο Αιγαίο, μπλοκάροντας δια παντός την κάθοδο της Ρωσίας μέσω των Στενών και εκμηδενίζοντας την επιρροή της στα Βαλκάνια!

   Οι μόνοι τελικά που αναγνώριζαν τέτοια ανύπαρκτα πράγματα ήταν οι Κομμουνιστές πολιτικοί πρόγονοί σας, που υπήρξαν πειθήνια οργανέτα του Στάλιν! Εκείνοι αναγνώριζαν "Μακεδονικό" έθνος και "Μακεδονική" Γλώσσα, σε μια ενορχηστρωμένη και διατεταγμένη, τεχνητή προσπάθεια να φτιάξουν κλίμα διαμελισμού της Ελλάδας! Κάποια ηγετικά στελέχη τους μάλιστα, είχαν μετατραπεί σε τυφλά στρατιωτάκια του Σοβιέτ!

Τελικά τι πετύχατε κύριε Κοτζιά;

Α. Να εξοργίσετε το σύνολο του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού του Εξωτερικού - Άρα "κόκκινο λαμπάκι"... Η Συμφωνία σας είναι για το καλάθι των αχρήστων, εντελώς απαράδεκτη για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και "προδοτική" όπως την χαρακτηρίζουν σχεδόν όλοι! Αλλιώς δεν θα αντιδρούσαν κύριε Υπουργέ... Αλλά θα σας στεφάνωναν, όπως στο Κυπριακό... Μα εσείς τι κάνατε; Αναγνωρίσατε μια "Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου" στο σβέρκο της Ελλάδας! Έναν Πολιτισμικό "Αττίλα"

Β. Να δικαιώσετε την μακροχρόνια προπαγάνδα των πλαστογράφων, δίνοντας το σύνθημα "διεκδικήστε και εμείς εδώ είμαστε" προς όλες τις κατευθύνσεις... - Άρα "πράσινο λαμπάκι" για Τουρκία και Αλβανία...

Γ. Να δωρίσετε την ιστορική και πολιτισμική μας κληρονομιά στα Σκόπια του Τίτο - Να γίνετε "νονός" των Σκοπίων, προσφέροντάς τους στο πιάτο το ελληνικό όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", που μέχρι τώρα το "είχαν" χωρίς την υπογραφή και συγκατάθεση της Ελλάδας! Σεις όμως τους δώσατε και συγκατάθεση και υπογραφή, που για εμάς είναι παντελώς ΑΚΥΡΗ! Είναι σαν έναν έμπορο αυτοκινήτων, που πουλάει σε πελάτη ένα αυτοκίνητο που ανήκει ήδη σε κάποιον άλλον... Η αγοραπωλησία είναι άκυρη και παράνομη! Η υπογραφή σας είναι προσωπική! Δεν είναι εθνική! Μήτε καν κοινοβουλευτική! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχεδόν μηδενικά ποσοστά πια στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Δεν νομιμοποιείται διόλου, ούτε καν να χρησιμοποιεί το όνομά της. Το όνομά μας! Πόσο περισσότερο να το δίνει!

Δ. Τελικά κάνατε έναν μεγάλο σάπιο συμβιβασμό, που άρχισε να μυρίζει από την πρώτη στιγμή και μολύνει ήδη τα νερά και τον αέρα μια γης ελληνικής και ιερής, που ζει με τιμή και ανδρεία χιλιάδες χρόνια, πολιορκημένη από δεκάδες πολύχρωμους κατακτητές, που πότε έρχονται με τα όπλα, πότε με το χρήμα και εσχάτως με βάρκες και καπέλα...

Συμπέρασμα

 Καταληκτικά, κύριε Κοτζιά, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να δίνετε την ονομασία και τις "μετοχές" καμίας ελληνικής ονομασίας, παρά μόνο το ατομικό δικαίωμα να δίνετε το δικό σας όνομα. Αντί λοιπόν για "Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", θα μπορούσατε να τους ονομάσετε "Δημοκρατία της Κοτζιανίας" ή απλά "ΚΟΤΖΙΑΝΙΣΤΑΝ"!

  Σε κάθε περίπτωση βέβαια, τα Σκόπια δικαιούνται να αφιερώσουν μια Πλατεία στον "νονό τους", αλλά και εμείς οι Έλληνες, δικαιούμαστε να αφαιρέσουμε την Ελληνική Υπηκοότητα, από όποιον υπακούει πλέον άλλους και όχι τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και την Ιστορία του!

   Εάν πάλι, υπάρχει το απειροελάχιστο ενδεχόμενο, να παίζετε ένα καλά σκηνοθετημένο διπλωματικό "θέατρο", προκειμένου η χώρα να περάσει κάποιον "κάβο" και μετά τορπιλίσετε τη Συμφωνία, οφείλατε να μας ενημερώσετε, γνωρίζοντας την ποιότητα, την εχεμύθεια και την αντίληψή μας για την Διπλωματία, που την θεωρούμε "υπερόπλο", για όποιον ξέρει να την χειριστεί.

  "Κοτζιανιστάν" πάντως δεν θα πάρουμε!

       για το υπό ίδρυση 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
    Κωνσταντίνος Κάλφας
                 Επικεφαλής Μ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr