ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΖΑΕΦ: ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ''!


  Σε πραγματικά τερατώδη και ισοπεδωτική πρόκληση κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, αμέσως μετά τη συνάντησή του στις ΗΠΑ με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς!

  Με φουσκωμένα τα μυαλά από τις ρεπουμπλικανικές υψηλές υποσχέσεις και παράλληλα απογοητευμένος από την αρνητική στάση των Σκοπιανών Αμερικής - Καναδά, παραχώρησε σχετική συνέντευξη στο κρατικό, αυτοαποκαλούμενο "Μακεδονικό", Πρακτορείο Ειδήσεων των Σκοπίων (21-9-2018), όπου ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης δήλωσε ότι "δεν υπάρχει άλλη "Μακεδονία" εκτός από την δική μας":
Το αυθεντικό, πραγματικό κείμενο των προκλητικότατων
δηλώσεων Ζάεφ, που καταπατά έτσι ωμά την Συμφωνία
των Πρεσπών (21-9-2018)

 ΖΑΕΦ: "Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η "Μακεδονία" εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας.

 Τελικά είναι να γίνουμε μια χώρα που αναγνωρίζεται από ολόκληρο τον κόσμο, όπου ζει ο "Μακεδονικός" λαός, ο οποίος θα αναγνωρίζεται από όλους, με επιβεβαιωμένη ταυτότητα που κανένας δεν θα την αρνηθεί και θα επιβεβαιώνεται και θα αναγνωρίζεται και η "Μακεδονική" γλώσσα. Κανείς δεν θα αρνηθεί πια τη "Μακεδονική" ταυτότητα! Όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι 'αυτό.


  Μοιράζομαι την αναταραχή με τη διασπορά μας ότι η "βόρεια" προσθήκη στο όνομα δεν είναι εύκολο να γίνει δεχτή. Αλλά δεν υπάρχει άλλη "Μακεδονία" εκτός από τη δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι η Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι η Βουλγαρία. Αυτή είναι μόνο η "Μακεδονία" μας και δεν θα υπάρξει άλλη στον κόσμο"!

ΒΟΡΕΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" = "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
    Τι θέλει να πει με τα παραπάνω ανήκουστα - ελέω Πρεσπών - ο Ζάεφ; Ότι το "Βόρεια Μακεδονία" σημαίνει "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Όπως το βόρεια Ελλάδα σημαίνει Ελλάδα, λέει... Επομένως, αυτός είναι και ο λόγος που το δέχτηκε, διότι είναι ταυτόσημο με το σκέτο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", όπως τονίζουμε τόσο καιρό!

   Αλλά οι "Γόρδιοι Δεσμοί" δεν λύνονται. Κόβονται!

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
   Με τις προκλητικότατες αυτές δηλώσεις του ο Ζάεφ, οι οποίες ξεπέρασαν εκείνες του Γκλιγκόρωφ και του Γκρούεφσκι, καταπάτησε ρητά τη Συμφωνία των Πρεσπών και επομένως έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα η Ελλάδα να αποσυρθεί και να την καταγγείλει ως παραβιασθείσα από τα Σκόπια!

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΟΤΖΙΑ
   Ταυτόχρονα ο Ζάεφ, με τα "δεν υπάρχει άλλη "Μακεδονία" εκτός από τη δική μας" και το "αυτή είναι μόνο η "Μακεδονία" μας και δεν θα υπάρξει άλλη στον κόσμο", γελοιοποιεί απόλυτα Τσίπρα και Κοτζιά, οι οποίοι προσπάθησαν να πείσουν κάποιους αφελείς, ότι δήθεν με τη Συμφωνία εξασφαλίζονται τα ελληνικά δίκαια και η αληθινή Μακεδονία... Μα "δεν υπάρχει άλλη" φωνάζει γεμάτος περηφάνια μόλις βγήκε από τα αμερικανικά "ανάκτορα" ο Ζάεφ... 

  Και αυτά πριν μπουν μέσα σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά, όταν δεν θα έχουν πια ανάγκη την Ελλάδα...


ΝΕΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
  Αφού όμως οι πλαστογράφοι κατάλαβαν ότι οι παραπάνω εμπρηστικές δηλώσεις Ζάεφ προκαλούν πρόβλημα στην μειοδοτική συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και πως στοιχειοθετείται ωμή παραβίαση και καταπάτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έσπευσαν να πράξουν νέα πλαστογραφία, παραχαράζοντας - αλλάζοντας στο κρατικό Πρακτορείο "ΜΙΑ" τις παραπάνω αληθείς δηλώσεις Ζάεφ με τις εξής πλαστές και εντελώς αντίθετες:

"Όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα, μέρος της γεωγραφικής περιοχής της "Μακεδονίας" είναι στην Ελλάδα, μέρος στη Βουλγαρία, και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας. Και κανείς δεν θα αρνηθεί πια αυτή τη "Μακεδονία" μας.  Εμείς, με το επίθετο «βόρειο», κάνουμε μια διάκριση και επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν περιοχές που βρίσκονται στη Βουλγαρία και την Ελλάδα και ονομάζονται "Μακεδονία""...

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  Όπως αντιλαμβάνονται όλοι, Σκόπια και Τσίπρας - Κοτζιάς - Καμμένος εμπαίζουν ωμά τους Έλληνες. Αντί η "ελληνική" Κυβέρνηση να διαμαρτυρηθεί εντονότατα με Διάβημα για τις προκλητικότατες δηλώσεις Ζάεφ και να αποκηρύξει άμεσα τη Συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως επέλεξε την διπλωματική οδό, ώστε αυτές να διασκευασθούν και να ...διασκεδασθούν, για να μην υπάρχει θέμα...

   Φτάνει πια! Ελάτε να τους σταματήσουμε! Υπογράψτε την Ιδρυτική Διακήρυξη της πραγματικά ζωντανής και αντιστασιακής Ελλάδας! Της Ελλάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του μεγάλου Βυζαντίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr